Пост на кој сте се изнасмеале

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
значи според последни информации ангел отишол у грчец му го украл точакот на насер и овој дошол да си го земе назад при што ангел прво со безбол палка заедно со 15 другари ( пошто знаеле дека ќе дојде го чекале ) го претепале при што на ангел му паднал ножот од дома а овој сакал да му го врати при што ангел намерно се збрцува со нож у срце со цел да избие меѓуетнички конфликт. хммммм seems legit !!!!
Грешка си Ангел со татко му и пријатели отишле во Грчец да го побараат Насер да играат безбол. Насер победил и од возбуда сам си ја акнал палката во главата. Ангел по поразот бил разочаран и на мостот во контењер нашол нож и се самоубил за цело Скопје да не му се смее што изгубил од Албанец.
:ROFLMAO:

Член од
24 мај 2013
Мислења
138
Поени од реакции
207

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ми падна телефонот од тераса. Добро е што живеам на 5ти, иначе ќе требаше да слегувам да си го земам.
Друже сори, ти мака си имаш, а ја се смеам. :oops:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Во тема "Сакам да знам"...
Прашањето
Сакам да знам ефикасно сретство/ препарат против полжави ги имам и голи и со куќичка. Пробав со пиво нема ефект од препаратите пробав со Mesurol granulat и Garden меѓутоа немав никаков ефект од нив полжавите не ги јадат мамците! Некој да ми предложи чаре за нив имам штета на насадите преку 70% од нив.
И одговорот на Јуве, особено делот со кикиритките
Сол обична бела(тузланска).Има да експлодираат како Црешовото топче.Друг пат ако им тураш пиво барем остави им и кикирики за мезе.:ROFLMAO:
Се превртев од смеење :ROFLMAO:

L

Lu

Гостин

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Кајги мааа, го знаеш ли чувството кога ќе паднеш среде плоштад? :pipi::place: Епа ја го знам, го осетив денеска среде бел ден, слепец најголем сум! :ROFLMAO:
Остај шо се сопнав шо се отепав, парче се напраив, па и после тоа кутнав еден стар чоек од точак...:X3: :tapp: Сирот тој кукот за малце ќе го скршеше... :icon_mrgr: :LOL: Али тоа сум ја, жива опасност што хода, мајке ми. :cool:
Црн малер драгааа, прв пат цигар запалив, а и како го запалив нејќеш да знаеш :LOL: го запалив од страната на филтерот, тегни тегни њама дим, аиии срамотилациии. :D :DПа и упаљачот му го е.ав на тој што ми даде да запалам, хахахаха што е најтрагично Cricket беше, 35 денари во ѓумот, хаха :ROFLMAO: :vozbud:
Ејјј комедии сум, па и згора на се што видов еден згоден кинез ма, аиии, сакав за малку да му речам Ли Чен, ми избега. :icon_lol: :D Требало да измислат шумеча таблета од Helium, јако ова хехе, хелиум, хелиум, сакам хелиум. Ајт одам ја пред да отепам некој доека зјапам у воа телефонов и го пишуам постов...:ROFLMAO: :pipi:
Mindfuck :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom