Види сеа вака... кога надвор истураше дожд, Шумеќа носеше чадор. Нели, кој си носи чадорче не наврнува, а си поминува, а не настинува.
![Си свиркам :свиркам: :свиркам:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/smilies/whistling.png)
Али је*и га, го изгубив чадорот уште првиот ден у школо, којзнае кај сум го остаила да се суши. И така повеќе немав чадор... до душа имав дома уште неколку, ама што фајте коа и нив ќе ги изгубев.
![Босоног :noze: :noze:](/styles/default/xenforo/smilies/barefoot.png)
И убаво си вика песничката, ако не си носиш чадорче, ќе си настинеш. Мислам, кога е у право, стварно е у право. Признавам
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Океј, не ми беше ова зборот, туку... кога врнеше јас си киснев поштено. Шо го еам, ќе го трпам дождот.
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
А сега, кога сонце пука, јас си носам чадор. Еве четврти ден денес откако не врне а ни чадорот нејќе да се изгуби. Еве баш после не го носам, да видам дали ќе заврне.
![Подмолен :sneaky: :sneaky:](/styles/default/xenforo/smilies/sneaky.png)
Друго што да ти кажам? Имавме исти пуњачи за мобилен со татко ми. Ја мојот го изгубив, т.е. не го изгубив, којзнае каде сум го тупнала, ништо чудно и у фрижидер. И сеа татко ми ко да почна да си го крие неговиот. Логично.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Арно ама, дојде време мојот телефон да треба да го полнам. Па дознав дека и со на сестра ми телефонот сме имале исти пуњачи. Замисли.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Ама баш она во тоа време го полнеше нејзиниот, па не можевме и двете во исто време да го полниме. Логично.
Немав од каде да си поставам аларм, затоа што мобилниот ми беше папсан, од немање на батерија. Требаше на нејзиниот мобилен, али најверојатно се спанџала со дејчко и', па и' беше исклучен, демек важна се праи. Го пуни телефонот, а исклучен? Мислам логка малце...
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
А искрено фала Богу, што имам поглуп телефон, се празни на 5 дена. Мирна глава.
Мене тоа сансунзине (интересно ми е така да ги викам) ми се досадни. Шо ќе му праам цело време на мобилниот? Ќе го извртам првиот ден, после ќе ми стане досаден. А да не зборам, која е веројатноста да го скршам.
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Па фала Богу, кога е голем колку цела школска табла.
Мене ми користи само мамичка ако ми ѕвони. Поарно ѕвонче околу врат да ми стаат, него ли со мобилен да идам негде. Башка да се штрекам цело време, ако од прва не го „напипам“ у џеб.
И од сега, само у десен џеб го ставам. И ако не го напипам у десен џеб, значи... ете тоа значи.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Олку збора да имав на македонски писмената, арно ќе беше...
![Пукам од смеа! :LOL: :LOL:](/styles/default/xenforo/smilies/laugh.png)