Постари или помлади партнери?

Член од
12 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
2
So postari(5-6god)znaat i muabet da ti napravat i kako da se ponasat taka mislam mozebi zatoa sto ne sum bila so pomal od mene.

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
zavisi od vozrasta... no sepak mislam povozrasni e podobro bidejki kako sto sega se fakaat uste na 13 godini glupo ke bide nekoja 15 godisna da bide so 13 godisen..ke treba da go u4i sto i kako... i ednostavno da go slusa kako toj se napravil heroj pred site so nekoi zastareni stosovi..glupo e

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Imam edno dalecno iskustvo so pomal partner od mene okolu godina i nesto. Toa bese koga jas imav 17, a on 16 i mislam deka veke nikogas vo zivotot nema da imam pomlad partner. Jeste da, on si bese dete za godinite, ama ednostavno neznaese da se ponasa so zenska, nemase karakter. Moze e glupo vaka sto zboram, ama toa e vistinata i takvoto iskustvo ne bi sakala da mi se povtori nikogas poveke. A i vrskata poradi toa ne izdrza ni 2 meseca. Ne e i nekoja tajna, site znaat deka poradi negovite godini i ponasanje, prekinav so nego.
Znaci - postari i samo postari-5 godini max

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Сум бил и со помали и со постари и со типки на иста возраст,моментално сум со девојка колку мене и ми е најтоб:)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Neznam.. Dali poradi toa sto se za mene nedozreani i bas decista tie na moja vozrast, ili ednostavno po fizicka privlecnost, odsekogas me privlekuvale postari, mnogu postari, no tie vo koi toj detski duh e ostanat kolku tolku.. Momentalno muz mi ima 22 god.. A obicno 18-20 mora da ima tip za da poglednam 2 pati u nego.. Znam deka mozda ne e vo red.. Zs sum pomala.. Ama neznam.. Toa e toa.. eDnostavno ne me interesiraat pomali i toa ti e :S

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Па можи само до една година до две постари девојки или три години помали :)

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Povozrasen, poln so iskustvo i smek kon zivotot:wink:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Па постар бирам.Помалите некако уште недораснати се,не се спремни да се врзат,да имаат сериозна врска,туку повеќе ги интересира излегување со другарите,па ќе треба живци да кинам со неговото однесување.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...pomladi sekako, starki ne poshtuem, ne mi davaat satisfakcija dovolno...

Член од
24 јули 2007
Мислења
69
Поени од реакции
1
До сега не сум била со некој кој е помал од мене и не верувам дека ќе бидам- ама сепак тоа е релативно и не можам со сигурност да тврдам.
Без навреда, ама обично машките се понездрели од женските и премногу ми смета фактот што тие кои се на моја воздраст гледаат на девојките како на предмет, на секоја девојка му треба некој поздрел кој ќе ја сака искрено и кој умее да ја разбере.(има и искучоци- се разбира) Мој избор е дефинитивно некој постар.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
До сега не сум била со некој кој е помал од мене и не верувам дека ќе бидам- ама сепак тоа е релативно и не можам со сигурност да тврдам.
Без навреда, ама обично машките се понездрели од женските и премногу ми смета фактот што тие кои се на моја воздраст гледаат на девојките како на предмет, на секоја девојка му треба некој поздрел кој ќе ја сака искрено и кој умее да ја разбере.(има и искучоци- се разбира) Мој избор е дефинитивно некој постар.

...bez navreda ama mashkite ustvari i se pozreli od sto mislite koa se pomladi...dovolno se zreli da ne sakaat da praat alapachki muabeti kako sto praat zenskite od najmala vozrast...zasto fajde nema od toa-tie ednostavno zanaat a go ziveat zivotot vo pravata smisla so drushtvo i i so drugari, si ja odlozuvaat makata narechena zrelost i zeni za popogodni vreminja za niv sekako...taka da teorijava ti ide u voda...sorry...:pos2:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Кога сакам да одам со некоја само за One Night Stand одам со постари 3-4 години да се,до сеа секогаш така ми било,а додека за врска или пак девојка обично се заглавувам на помалечки 2-3 години.

Врсничка никогаш до сеа сум немал.

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Мене (скоро) секогаш ме привлекувале машки на моја возраст или помали од мене ама од ко сфатив дека повеќето не се ништо друго освен недозреани дечиња решив да се преориентирам :) и зато сега си имам дечко поголем од мене :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom