Постари или помлади партнери?

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Na sekoja devojka i treba minimum 3-4 godini postaro masko!

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
eci^^^ напиша:
А кај пишува така? Сите сме различни ... дали ќе е 3-4 години постар или помлад и не е ни толку битно, јас би рекла дека ... на секоја девојка, а и на секој дечко, им треба покрај нив човек кој ќе ги разбира, почитува, сака и кој ке ги цени.:smir:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
eci^^^ напиша:
Иако жените стануваат сексуално зрели на повозрасна возраст, додека на машките цутот им е од 20-25тата година?

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Bada Bing! напиша:
Иако жените стануваат сексуално зрели на повозрасна возраст, додека на машките цутот им е од 20-25тата година?
Greska..partnerot ne e za samo seksualno da te zadovoluva neli? A fakt e deka maskite pobavno sozrevaat od zenskite vo bilo koj pogled?

Divilish Angel, se soglasuvam so tebe?Samo znaes, i bioloski i emotivno maskiot organizam i licnost sozrevaat pobavno od zenskata. Tokmu poradi toa, dodeka maskoto postojano vo svojata 18ta misli kako da ima poveke partnerki, zenskoto veke togas bara cvrstina, vrska i ljubov!

Normalno, cest na isklucocite!

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
eci^^^ напиша:
Greska..partnerot ne e za samo seksualno da te zadovoluva neli? A fakt e deka maskite pobavno sozrevaat od zenskite vo bilo koj pogled?

Dark Angel, se soglasuvam so tebe?Samo znaes, i bioloski i emotivno maskiot organizam i licnost sozrevaat pobavno od zenskata. Tokmu poradi toa, dodeka maskoto postojano vo svojata 18ta misli kako da ima poveke partnerki, zenskoto veke togas bara cvrstina, vrska i ljubov!

Normalno, cest na isklucocite!
Можеби некогаш било така .. на денешницава не е ... дури мислам дека во денешно време повеќе се машките тие кои бараат љубов и врска,а девојките се тие кои бараат да имаат повеќе партнери :smir:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Pa postari, zasto se pozreli i so samoto toa pozrelo razmisluvaat, a na pomalite treba da im objasnis nekoi raboti koi postarite veke gi znaat.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Никогаш не сум била со некој помлад од мене. :toe:Што не значи дека понатака во животот, кога разликата во години нема да биде толку очигледна како што е во пубертет, нема да бидам. :)
Сепак во глобала ме привлекуваат малку постари мажи, ама се мисли ПОстари, не стари. :icon_lol: Постари во границите на нормалата, докај 5-6 години најмногу...
Врсници поретко, ама и тоа се случува. :)

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Postari , ima li nekoja nad 40 za mene :vozbud:( se salam)
MAnje vise seedno mi e jes da malku postarkite mi se vo prednost

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Мене ми е сеедно. Важно е внатре каква е, не надвор :)

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Мене отсекогаш ме привлекувале постари, зошто не знам ( добро сеа не постари од 3-4 год), ама како ми тргнало се дечиња ми се пуштаат и тоа дечиња дечиња... И тоа зошто не знам:nesvest:

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
granici na vozrast 27max(gorna granica) i 18god.(dolna granica). Postaro i pomalo od toa ... NE, vo nikoj slucaj...

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Не ми е баш многу битно колкав ќе биди, само сакам да е полн со разбирање и со љубов..

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
само да не мириса на млеко:)не, не сакам постари, малите по дифолт ги избегнувам.

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
sekogas sum sakala malku pomali od mne ne znam zosto ( mozebi zasto sum detinesta )

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
помлади!барем една година!со постари сум немал убаво искуство/ме третираше како дете!

Kajgana Shop

На врв Bottom