Постари или помлади партнери?

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Битно е да има хемија...годините не се битни
Да, да држи вода и ова, али понатаму сега за сега не! Со неколку сшо сум била до сега сите биле година две поголеми од мене! НЕ сакам сега помали, заради она истото што го кажа погоре Чек Он Ит.:glupa:

Член од
25 август 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
U posledno vreme , pomladi , pozgodni se i imat snaga za doolgi sesijii.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
постаро да те учи а не младо да те мучи...... :podsmev:

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
јас префрирам тетки

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Битно е да има хемија...годините не се битни
Се согласувам со ова дефинитвно,иако мене одсекогаш ме привлекувале постари од мене(до одредена граница,се разбира),а ретко се случувало да се загледам во врсник,бидејќи живците ми ги кинат(иако има исклучоци),а во помал од мене до сега ми се нема случено да се затрескам.:pipi:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
битно е да се сакаат да има нешто помегу нив годините се најмалку важни дококолку постои нешто силно...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Мажите (децата) нека не ги пишуваат коментарите од типот: "Постара бе, пошто е поискусна". Едноставно - физички кои повеќе ве привлекуваат?
Има девојчиња на 17 години што изгледаат на тетки (да не речам баби) а има и жени кои на 30 години изгледаат на девојки од 17. Јас би циљал на помлада од мене.

R

reactive89

Гостин
Пааааа јас си имам некоја граница за мене... можам да сум со некоја поголема макс.3 години од мене или помала 3 год. од мене, најубаво е да ми е врсничка т.е. да има 18 години...но сепак љубовта нема граници нели така велат... љубовта исто не е ни предвидлива така да... незнаеш дали ќе ти донесе 3 години помала од тебе или поголема од тебе или пак ќе ти биде врсничка... :smir:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Знаејќи колку ми се зеленки другарите на моја возраст, би избрала исклучиво постари, најдобро 3-4 годинки... А да не збораме за помлади, пошо кога врсниците ги знам какви се, не ни можам да претпоставам што ќе се дешава со некој помал. Освен што ќе треба да изигравам мамичка - другото ќе биде океј.

Член од
23 септември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
0
Сега за сега си сакам врснички, за понатаму незнам!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom