Последици од дрогата

Член од
28 ноември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
39
Тука пишувајте какви искуства сте имале после паузирање или целосно откажување од било какви наркотици :)

Moето користење на наркотици кулминираше со срцев удар, ама среќа преживеав и сега сум чиста неколку месеци :)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Го виде господ со наркотик па доби срцев удар?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Ете гледаш, треба едукација за користење. А од каде точно знаеше што конзумираш?

Можеби ти дале нитроглицерин.

Член од
28 ноември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
39
Kако што реков, навистина претерав ако се земе во обзир што имав едвај 40 кг, а плус и не бев јадена и спиена неколку дена....
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 18:58 ---
Не мора да значи, јас си реков мене што ми се има десено што не значи дека и на некој друг може да му се случи

Koj сака да си сподели, слободно, кој не - нека не се убацуе безвезе на темава

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Тука пишувајте какви искуства сте имале после паузирање или целосно откажување од било какви наркотици :)

Moето користење на наркотици кулминираше со срцев удар, ама среќа преживеав и сега сум чиста неколку месеци :)
Ја фала богу сум немал никакви искуства со наркотици и така планирам и да остане.

Ти се чини имаш многу што да кажеш оваа тема.
Зашто не отвориш друга тема и не ја раскажеш целата приказна: како почна, колку земаше, што земаше, какви ефекти имаше тоа на твојот живот...

Нека знаат помладите што ги чека ако пробаат, нека научат од твоите искуства, нека извлечат лекција.

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
не вервам на форумот да има дечки шо имале средба со дрога, така да дај подетално опиши шо толку е јако со метАмфетамин и екстази? пример еве кажи како почна и како се одвиваше, се до моментот шо го опиша погоре.
во кој смисол ти е напипано то паузирање на било какви наркотици?

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
имаш последици од срцевиот удар?

Член од
28 ноември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
39
Секако дека да, често имам вртоглавица, понекогаш паѓам и у несвест ради слабото срце, никако не смеам да се заморувам, строго ми е забрането да пијам алкохол и да пушам цигари. Fuck my life.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Јас бев закачен со амфетамини и екстази едно време али за среќа ги оставив на време пред да имам некави последици.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Секако дека да, често имам вртоглавица, понекогаш паѓам и у несвест ради слабото срце, никако не смеам да се заморувам, строго ми е забрането да пијам алкохол и да пушам цигари. Fuck my life.
Хахахахаххх абе што радост има у цигарите и алкохолот...да се чудиш.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.926
А што ве натера или кој ве тера да конзумираш таквото опака отрови и кое е причината што си започнала таква лажна радост???
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 21:04 ---
i so demek jaka rabota da se proba droga taka ispagja rabotava
pogolemo sranje od drogata nema!!!
nikogas ne sum probal nit planiram
koi se 3 najglupavi i najdebilni raboti sto moze nekoj da gi napravi :
1 da se kocka
2 da se pijani
3 da se drogira

mesto da se drogiras zemi raboti nesto zarabotuvaj pari to da te vidam.
Батка таа е женско ,а не машко и да зафаќа аргатски работи :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
Да станеш зависник од амфетамин треба да си идиот...

Ти си добила срцев удар од амфосот не од мдмот

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
што е амфос, што е мдм ? ај ако сакате доловете филинг и какви последици од едното какви од другото има ? И кое е поопасно :cautious:

мислам дека ми кажувале ама сум заборавил

Kajgana Shop

На врв Bottom