Hiryu
H+
- Член од
- 5 мај 2013
- Мислења
- 674
- Поени од реакции
- 848
Сака да ти каже дека размислува како што размислував јас пред 10 години т.е дека човековиот организам е како машина само биолошка и дека можеш да и ги подобриш перформансите арно ама тоа не е точно-има цена.Сакаш да кажеш дека поради фактот што тебе после долготрајна употреба (сеуште) не ти се случило ништо и ти си се чувствувал "страшно интелигентен и просветлен" тоа хемиските амфетамини што ги продаваат со секакви отрови во нив дека се убава работа?
Он мисли дека е со подобрени перформанси од психостимулансот што е делумно точно.
Зошто делумно??
Ако ги поставите негативите ќе видите зошто, на пример забрзан срцев ритам, отекување на црн дроб, проблеми со бубрези и.т.н
Јас Кокаин сум пробал десеттина пати и имав пари да си го дозволам но неќев, исто и амфетамини(само ќе забележам употребував каптагон т.е медикамент кој во мозокот создава амфетамин) и имав само за две недели и толку беше.
Е сега коката е егобустер и за тие години 16-19 е Уауу стварно мислиш Бог за ташк си го ванал, со малку МДМА и веќе си отворен те сакаат сите, ти ги сакаш и дури при говор имаш потреба да ја допреш типката како подобнро би и објаснииил, така да таман му е него се осеќа како шеф ама ќе повторам доволен е месец користење редовно за трајни последици.
Оправдана е употребата на амфетамини само кај нарколепсија и испитувања.
Тогаш на времето допрев и до морфин ампули и беше ОК но не би ги препорачал на никој а и да ги препоррачам нема да ги добиете
Хмм ситен лесен порок барем за мене се и коката и амфата и морфот онака го истроши9в паковањето и прекинав не да немав пари имав пари и и те како ама не ми годеа и знаев што срање се затоа и останав само на ганџа
(Хероин немам пробано ама можам да замислам како е, срцето ви работи бавно, бавно дишите и се труете со Јаглерод моноксид, не јадете редовно ако има и амфи исто нем и спиење и нека ми рече некој дека е нормален а притоа е три дена неспан...ма немој да ме јебеш бре штом 72 часа неспиеш не си здрав организам).
Јас неможам со цигарите а кофеин намалив ама без цигара и кафе наутро дајте ми двоцевка мозокот да си го истурам на под и на ѕид ако немате цигара и кафе.
Така да зависник сум од никотин имам и мастики дури али не ги сакам но немам избор бидејќи немаат никотински таблети а нема подобро од таблетите-никотин чист орално(природно) емн држи ем немате потреба од тутун, мислев на Електронска Цигара ама тоа навистина е како секс со кондом па баталив.
--- надополнето: 15 јуни 2013 во 01:40 ---
Он нема пари за то.Па дај ако си толку интелигентен оди заврши некој факултет, електро, медицина... знаеш, да не биде се за џабе.
Плус неќе УКИМ туку МИТ.
Аххх да еве го БОГ од кокаинот и Амфите за кои напишав се буквално крокодил само аперски и полоши од него ако се вбризгуваат бидејќи истите киселини и корозивни лајна ги имаат.