Си го гледав за потсетување завчера A man apart. Ми останало во сеќавање само дека е одличен филм, во што си се уверив уште еднаш. 10/10
Вчера се решив конечно да го гледам Transporter 3. Првиот дел дефинитивно најмногу ме воодушеви. За третиов слушав дека бил подобар од вториот, ама не! Не ми се допадна мене, незнам зошто. Има повеќе претерани сцени кои навистина не можам да ги сварам. А и со другите филмови во меѓу време со Џејсон, почнувам да мислам дека човеков не е добар актер, освен кога треба да глуми јако шофериште или да се тепа со сто билдери. Не знам, нешто му недостасува ... а и главната женска улога ми е тапа. Грда е, недооформена актерка и сл.
А за филмов би рекла 6/10.
И за да се релаксирам од така не толку добар филм, си го гледав Legally blonde 2. Имав заборавено дека е со кученцата, па додатно се расположив. И да, можеби лесен филм или шмизлински или каков и да е, ама толку многу пораки има и е добар, што секое наредно гледање се повеќе го сакам. Едноставно те тера да си ги смириш нервите од се` и да се смееш, барем додека трае. 10/10