Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
National Treasure 2 и Ratatouille,
the way they are ment to be seen,FullHD :)
National Treasure 2 на почетокот тука беше искрата,пак старите методи на истражување и брејнсторминг,но дефинитивно забавата почна да прекинува последниот пола саат.
Би му дал 5/10,и тоа само ради што е единствен филм каде што сите глумци од првиот дел се собрале и за продолжението.

Ratatouille ми дојде со високи препораки,поточно со оценка 4,5/5 звезди( од типот кој на Матрикс му има дадено 3/5 звезди).
Одлична анимација,дефинитивно не би требало да го гледате гладни,но искрата исто така се губи негде на половина од филмот.

А во кино вчера Atonment,квази приказна која наводно треба да не научи лекција...
А кој тоа не знаел дека 13 годишни девојчиња прават глупи чекори,и подоцна кога ќе пораснат се каат?
Хајлајт беше кога умреа двајцата на крај,едноставно бидејќи кажав дека ќе умрат :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
National Treasure 2
Mac )), се сложувам со твојот пост. На моменти филмот дури ми изгледаше како дежа ву, некои елементи од првиот дел се повторуваа во вториот. Лошите момци на Ед Харис пак се плеткаа исто како и лошите момци на Шон Бин во првиот дел. Сепак добра авантура трилер ме остави да го изгледам до крај без да направам пауза за вц, и два часа ми поминаа брзо.
Според мене 7.5/10.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.686
Поени од реакции
11.476

Не баш интересен филм, 1 саат 1 убиство има само...
оцена: 5/10

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.516
Поени од реакции
2.652
The Temptations Еден од најубавите музички филмови што сум го гледал навистина прекрасен филм

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.705
Поени од реакции
13.374
Double punishment со Tommy Lee Jones. Not bad... not bad....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom