Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2008
Мислења
103
Поени од реакции
5
Последно Snatch, од Гај Ричи. Многу добар филм:tv:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Quantum of Solace... Не е лош, добра акција... Ама не е веќе оној 007... Си го обожавав Пирс Броснан, овој неможе да го смени :) А и женските не се ни приближно убави и секси како оние со Пирс :) Оценка 8/10

Closer... Реален, ама ништо посебно... Досаден на моменти и многу измешан... Премногу пресврти... Очекував поише... 6/10

Алексич

I'm LeGenD!
Член од
13 јули 2008
Мислења
567
Поени од реакции
23
Филмов е е 18 во листата најлоши филмови на IMDB со оценка 1,7. Има само 17 полоши од него. :tv:

Последни Pi, мислам дека е преценет и The Fountain, не е лош, има некои свои моменти.
Знам, видов, а и сам заклучив:)
А оценката ја дадов поради темата(кошарка)
It's basketball.Where amazing happens.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Harry Potter од прв до пети дел (се што излегло) препорака за сите фанови на волшебникот и љубителите на фантазијата.... посебно ми се допаднаа третиот и четвртиот дел.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Just Friends
Супер филмче, без многу многу романтики.... Ама мрзам хепи енд, така да 9/10 :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Види го Апо шо праел:vozbud:

Јас ти препорачувам следно,сите Star Wars,не се многу.

А после нив,кога ќе си психички спремен,сите Џемс Бонд!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Иначе,го гледав Street Kings,in all it's FullHD glory!

Океј,освен кул колата и интересниот крај,сепак филмот не ми остави тооолку впечаток...
Солидна оценка 8/10,вреди да се погледне.

И ќе ја купам таа кола :zlo:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
^ Ако може малце повеќе инфо да дадеш да филмот, се мислам дали да го гледам, па кажи дали беше добар или не :)

Инаку јас го гледав Мадагаскар 2

Интересно филмче, мислам дека првиот беше подобар, но добар добар беше и овој. Пингвините беа тие што ептен ме изнасмеаа, другото не беше ништо посебно.
Оценка 7/10

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Harry Potter од прв до пети дел (се што излегло) препорака за сите фанови на волшебникот и љубителите на фантазијата.... посебно ми се допаднаа третиот и четвртиот дел.

najdobrite filmovi sto se nekad napraveni se za Harry Potter, nema podobar film od site delovi, a odvaj 4ekam da dojde premierata za sestiot del, mn se razo4arav koa slusnav deka go odlozile za vo juli, a trebase na 19 noemvri mislam, golema steta,,,ali sepak najdobar film u istorijata na filmot...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Па според играта е правен...
Ама не верувам дека на некој кој не ја играл,ќе му биде толку интересен филмот :)

Инаку,вчера во кино,заедно во друштво со мојата љубов,го гледав Quantum of Solace

Најпрво мислев дека Јове_Бт и другите кои го изругаа филмот,го направија тоа зашто го гледале на пиратска снимка,и не добиле дел од акцијата..
Но,по вчерашното гледање,сфатив дека нешто не е во ред со овој Бонд филм.

Како прво,сите знаци кои Бонд го прават Бонд,ги нема.
Нема веќе Астон Мартин (бидејќи Форд платил 60 милиони за да возат Ка),нема мартини,нема one-liners,нема My names Bond...James Bond,дури нема апсолутно ниеден гаџет,освен Сони телефоните,кои пак одат со договор...

Акцијата пак,е приказна сама за себе.
Земете го едиторот,вториот камерман и сценаристот за акциони секвенци од Bourne Identity,и што добивате?
Нормално,акциони секвенци снимани со 25 камери,и сето тоа едитирано во 70 агли во минута,во кое ни еден агол од брканицата не трае повеќе од секунда.
На некој ова му се свиѓа,сепак е тоа вкус,но ако споредиме дури и со претходниот филм,ова не е ни од блиску интересно...

Самиот кастинг на глумци,Џема Атертон и Џефри Рајт,они немаат никаква улога во филмот.Зар треба да бидеме импресионирани што ги гледаме повеќето глумци од првиот дел,како тоа да е битно.
И самиот негативец,мислам дека и да бараме,нема да најдеме понеинтересен негативец од Метју Алмарик.

Пробав да ви склопам топ 4 причини,за барем парите да не ги даете за кино проекција.
А ако пак не ме послушате,барем не седнувајте во први пет реда.

Буквално ќе ви се слоши од 5 агли во секунда кога има акција :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom