Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.
R

Razorblade Kiss

Гостин
Параудли призент... Pulp Fiction оценка 10/10

Уф,пресвртница-филмот на 90тите дефинитивно :)
Јас се занимавав со ова,по толку одлагање,да го гледам-да не го гледам,да се разочарам или не...

Страшно е како некои слики кога ја читав и сцени во филмот се поклопија. Гренуј според мене беше каде каде погрд,погрбав и помалечок,овој е симпа дури. :)
Но одличен филм...не мислев дека почетокот толку ќе ме згрози,а знаев што точно ќе се случи што се вели...не јадете ништо на самиот почеток. Единствено ако сте имуни на крвави утроби од свињи ,говеда и внатрешности од риби.
9/10

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56

Интересен филм...Сите оние кои ја играле ќе го сакаат филмов...8/10

Lucybell

~Supergirl~
Член од
5 ноември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
17
10 things I hate about you
со Хит Леџер...го обожавам типов :(

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9

Интересен филм, се збори за судбоната која неможеме да ја смениме!
Оценка 8/10 (поради некои ептен филмски (не)реални работи кои се случија)

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Kung Fu Panda(2008)

Втор пат го гледам филмов, и да, пак ми беше интересен. И ќе продолжам да обожавам анимирани комедии =)

Оценка 9,5/10

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.617
Cloverfield, (2008), филмче кое ќе ве држи на работ на столицата од почеток (или поточно после првите 15-тина минути кои се малку досадни) па се до крајот. Секоја 1-2 минути се случува нешто возбудливо и страшно. Филмот е сниман во форма на документарец, со подвижни камери и мобилни телефони, така да одвреме-навреме може да ви се сврти во главата, постојано трчаат со камерите. Најдобар филм со огромно чудовиште што сум го гледал, по нивото на адреналин што го создава ги надминува и King Kong и Godzila.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Primer, филмов имал буџет од 7000$, ама ваков mindfuck нема да доживеете во никој филм, a must see.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom