Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Freedom writers.

Ебати филмот бе, абе се убив од плачење, липав на глас, сестра ми ме реметеше дека сум била лигла, абе како може така да ги погаѓаат сцените и како може толку да се соживувам бе па не е фееееееееер. :cry:

Чим ти се свиѓал филмов, да ти порачам уште 2 вакви, по вистинска приказна, да си се изнаплачеш ако сакаш :):):)

The Ron Clark Story

The Great Debaters

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.504
Поени од реакции
8.078

Интересно филмче. Цело време нешто се случува, се менува. И секако ја има во мнооогу сцена Анџелина Џоли. Што друго може да се побара од еден акционен филм :)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Чим ти се свиѓал филмов, да ти порачам уште 2 вакви, по вистинска приказна, да си се изнаплачеш ако сакаш :):):)

The Ron Clark Story

The Great Debaters
The Ron Clark Story какви се случките на што е базиран филмот...

The Great Debaters се базира кога порано во 1935 во тексас се убивале црнци, што е навистина добар филм со Denzel Washington кој нема промашено ниеден филм досега....

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ubistvo s predumisljajem. Не е за по сабајлечки филмов, особено не ако прошлите 12 саата те болела глава и(ли) си пиел. И се смеев и плачев у исто време. И на крајот плачев као дете. :icon_lol:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889

Интересно филмче. Цело време нешто се случува, се менува. И секако ја има во мнооогу сцена Анџелина Џоли. Што друго може да се побара од еден акционен филм :)
Повеќе реалност и помала фантазија на режисерот.
Мене филмов ич не ми се допадна, сакам акции но умерени, оваа за мој вкус е претерана. Јас знам дека кога Анџелина Џоли ќе земе во рака пиштол чуда се прават, ама до толку бре да се претера? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom