Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Lele gi obozavam, a posebno vtoriot Robert Hoffman
Ako ne si gi gledala gledaj gi "Step up 1" i "Step up 2 The streets", vo prviot glumi Channing, a vo vtoriot Robert, mozebi 10 pati gi imam gledano i sekoj pat :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
А да си земете вие порничи,да видите какви актери има таму за "палење".

Што е најбитно,дури и повеќе глумачки талент имаат од овие двајца,и тоа заедно.
Pretty faces,и после се чудиме зашто филмови кои немаат смисла,сеуште се прават.

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
А да си земете вие порничи,да видите какви актери има таму за "палење".

Што е најбитно,дури и повеќе глумачки талент имаат од овие двајца,и тоа заедно.
Pretty faces,и после се чудиме зашто филмови кои немаат смисла,сеуште се прават.
Neznam dali si gi gledal za da kazes deka nemaat smisla, mozebi ne go pokazuvaat tolku svojot talent za gluma ama zatoa pak se nenormalno talentirani vo igranje i so toa osvojuvaat. Ipak tuka ima razni mislenja i stavovi i sekoj ima pravo da si go kaze svojot.

Член од
15 април 2008
Мислења
20
Поени од реакции
2
"Hancock"-добро филмче, со добар пресврт, не е онака класичен супер херој, ми се свиѓа концептот...."Wanted" со Анџелина Џоли исто го препорачувам

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Neznam dali si gi gledal za da kazes deka nemaat smisla, mozebi ne go pokazuvaat tolku svojot talent za gluma ama zatoa pak se nenormalno talentirani vo igranje i so toa osvojuvaat. Ipak tuka ima razni mislenja i stavovi i sekoj ima pravo da si go kaze svojot.
И така Кевин Федерлајн ја освои Бритни Спирс.
Сите знаеме како заврши после тоа:wink:

Иначе,по твојата теорија,не мора да си добар актер,туку само убава фаца,и да знаеш да денсаш.

Затоа,John Torturo има изјавено : Мило ми е што сум грд,барем знам дека улогите ги добивам ради талентот.

Иначе,имај си ти свое мислење,ама твоето е погрешно.:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Made of Honor

Интересно филмче,онака ме опушти,не беше лошо + Patrick Dempsey глуми во него.:pipi:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190

Mindfuck.
Ефект се постигнува ако се гледа насабалје.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.945
Поени од реакции
23.089
погрешно свртуванје 1 и 2 незнам по кој пат го гледам и ич не ми е досаден:toe:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Вчера го гледав Attonement со Кира Најтли и дефинитивно мора да го гледате.Според мене феноменален филм, одлична приказна , одлично раскажана. од 1 до 10 му давам оцена 98.:wink:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
You don't mess with the zohan

конечно добра комедија :vozbud:
во последно време се разочарав од американскиве таканаречени комедии, ама филмчево ги оправда моите очекувања и е закон, си се изнасмејав
го препорачувам на сите :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom