Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Вчера го гледав филмот на А1 и многу ми е криво што не фатив како се вика.

Се работи за едно ментално заостанато девојче од прилично богато семејство кое ја праќа во болница и по неколку години се враќа дома, решена да започне нов живот,нормален живот.
Се запишува во “нормално “ школо, се труди ,се бори.Прав борец.
Запознава едно момче кое што исто така е малку заостанато,но се вљубуваат еден во друг,толку чисто,толку искрено.Прекрасна љубов.
Но,мајка и е поставена прилично заштитнички од страв да не и се случи нешто.
На крај се сепак заедно,се венчаваат,ама сето тоа е толку прекрасно,толку убаво,плачев како мало дете и се ежев од што беше прекрасен филмот!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Вчера го гледав филмот на А1 и многу ми е криво што не фатив како се вика.

Се работи за едно ментално заостанато девојче од прилично богато семејство кое ја праќа во болница и по неколку години се враќа дома, решена да започне нов живот,нормален живот.
Се запишува во “нормално “ школо, се труди ,се бори.Прав борец.
Запознава едно момче кое што исто така е малку заостанато,но се вљубуваат еден во друг,толку чисто,толку искрено.Прекрасна љубов.
Но,мајка и е поставена прилично заштитнички од страв да не и се случи нешто.
На крај се сепак заедно,се венчаваат,ама сето тоа е толку прекрасно,толку убаво,плачев како мало дете и се ежев од што беше прекрасен филмот!
The Other Sister. Имам читано за филмот, и на а1 сакав да видам кога ќе го даваат и кога проверив во петокот, пишуваше дека истиов ќе го даваат у среда(претпоставив некаде вечерни часови). Но филмов го давале сабајле у среда, односно вторник вечер шо си викаме ние, у 00:15 и затоа пишувало дека е среда. Сега си ја тупам главата што не проверив точно кога ќе се дава... Толку сакав да го гледам...

R

reactive89

Гостин
Последен го гледав All I want for Christmas (1991), а планирам сеа за некоја минута да го гледам The prfect man по предлог на bebush-от мој најмил :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.975
Поени од реакции
5.590
Денеска го гледав StarDust!!Многу закон филмче, романтична комедија!!Многу добар впечаток ми остави!!10/10отцена!!!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Уште сум на лесни филмчиња:
Let's Go To Prison
Code Name: The Cleaner (онај да не му е брат на Мартин Лоренс?)

Просечни американски комедии.

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
posleden gledan film: "The Good, the Bad and the Ugly" ...go imam gledano i porano, nekolku pati. Fantasticen film... ocenka - 12 od 10 :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Уште со глупави амерички комедии :)
Superbad (1/10)

Најглупиот филм шо го имам гледано во последно време.

После овај морам да сменам на посериозно нешто.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
Уште со глупави амерички комедии :)
Superbad (1/10)

Најглупиот филм шо го имам гледано во последно време.

После овај морам да сменам на посериозно нешто.

ako si za poseriozno zemi gledajgo STIGMATA i momentalno vo glata mi se vrtat uste 30,40 seriozni filmovi ama ako te interesira za koj mislam personal message

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Комедиите се мизерија во последниве неколку години. Толку се лоши што ако продолжат вака комедијата ќе стане третокласен инфериорен жанр. Не му се мешам во вкусот на никого, ама мислам дека повеќето филмомани на кои Chuck and Larry им е добра комедија, ја имале таа среќа и не гледале постари добри, вистински комедии, па затоа ваквото ѓубре од филм им изгледа добро. Минатата година само Hot Fuzz (2007) личеше на вистинска комедија, нормално Британска, американските пак си беа за никаде. Оние кои сакаат Британски хумор и Монти Пајтон не смеат да го пропуштат ова лудило од филм.

Од посериозните филмови последно гледав два многу добри трилери кои ви ги препорачувам:

Identity (2003)
Control (2004)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Минатата година само Hot Fuzz (2007) личеше на вистинска комедија, нормално Британска, американските пак си беа за никаде.
Леееелееее, каков филм! На почетокот се чудев што е ова, дури ми беше досаден филмот. Ама после каква трансформација....Газење од смеење. Најака сцена кога и улета со маја гери на бабата у фаца :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom