Портрети (ваши дела)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
decki... aj ve molam kazete mi kako da gi stavam moite karikaturi...
crtani se i gi imam i vo pc kako sliki ama ne znam kako da gi vmetnam...
POMOS OD NEKOJ... :smir:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
На првата фотка поинаку требало да пали цигара дечкото, да се гледа запаљачот. Да има нешто што ќе повлече внимание кон себе на фоткава. Вака е многу затворена.
Втората ќе било подобро моделот да гледа кон камерата. Вака е многу отсутна фотографијава.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
На првата фотка поинаку требало да пали цигара дечкото, да се гледа запаљачот. Да има нешто што ќе повлече внимание кон себе на фоткава. Вака е многу затворена.
Втората ќе било подобро моделот да гледа кон камерата. Вака е многу отсутна фотографијава.
Знам вкрај сум noob за портрети, слабо ми одат некако :) , фала за критиките да знам кај грешам д пазам гледниот пат :smir:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Леле печатни грешкии, првата ПОИНАКУ да ја пали цигарата, енивејз верувам ме разбра. Оганот како светол момент повлекува внимание, тоа сакав дакажам. ѕидот од лево повеќе свети :)

Втората, енивејз, добро е и отсутен поглед, но и поглед во камера, фоткаш двете, кое повеќе ти се сфиѓа, тоа обесуваш на нет :) Мада од оваа близина субјект/камера, претпоставувам дека поглед во камера би бил подобар :)
Ова ми е познато, затоа што и јас ја правев истата грешка кога почнував портрети.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Ај малце и од мене во нешто покнзервативен стил :)

Kajgana Shop

На врв Bottom