- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 1.291
- Поени од реакции
- 1.285
ja za greota a ti i za greota i za sramota!
ja za greota a ti i za greota i za sramota!
За греота си, шо да ти кажам друго
ту бре што сте запнале,тој шо нема да ми прати линк од видеото педерче
ту бре што сте запнале,
што не знам јас да сликам,
од мојава ќе ви пратев
и то со малку
подраширени нозе
шо убо ќе беше,
и ќе лапнев некој лајк плус
така ли викаше,а јас ионака
незнам да возвратам
nihilista
те цитирам:
Одма да се избрка од работа и пошто ние сме христијанска земја, да се водиме по зборовите на Апостол Павле од новиот завет каде се вели,,На жена не и дозволувам да поучува...,, значи сите жени да се избркаат од работа, тоа учителки, наставнички, професорки, ма сите дома и ќе има работа за нас мужите (мажјаците) и после они нема да се курчат, и ќе има наталитет и ќе опстанеме иначе умираме колку се раѓаат толку се абортираат ова е срам за народ кој се декларира како православно христијански!
Кој е бе?koj ima link ili koj go ima aj vo pp neka mi go prati.....btw go znam toj "ljubovnikot" nejzin hehehehehehehe kaj go nasla
И немој никако во кладилница или училиште да ја пушташ на работаОва имево Бети ко проколнато за прилепчанки мајката, да знам мојата идна ќерка да не се вика така.
А пак она поарна да не е ?koj ima link ili koj go ima aj vo pp neka mi go prati.....btw go znam toj "ljubovnikot" nejzin hehehehehehehe kaj go nasla
Еден немијан бетар од неа, Јован - Пискуло го викаат, позади центарот за глуви во Пп седи.....Кој е бе?
Не го знам вака на име...да го видам на фаца сигурно го знамЕден немијан бетар од неа, Јован - Пискуло го викаат, позади центарот за глуви во Пп седи.....