Порака до бившите

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Искрено, мило ми е шо некои работи допреа до тебе иако не ми беше таа намерата...:P

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ти ме маѓепса толку што изгубив разум и сега се прасувам каде ми беа очите ? (вештерке една ).:tapp::D:гик:

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Мило ми е шо те напумпаа дрогирашита и пијандурите со кои се закачи,нека го памтиш ова за цел живот! Дај боже да ти е само живо и здраво детето,да не тргне по исти стапки како тебе и дај боже да ти го одземе државата затоа што не си во состојба едно јајце да спржиш а не да чуваш дете :mad::mad::mad:::mad:@

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Onaj osecaj kad si ljepsa od svih njegovih bivsi zajedno -_-
Еве на што налетав.... :pos:
--- надополнето: 16 мај 2012 во 22:53 ---
Onaj osecaj kad si ljepsa od svih njegovih bivsi zajedno -_-
Еве на што налетав.... :pos:

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Фала на Господ што се куртулив од едно големо бебе што понекогаш не знае што всушност сака! Се надевам и ти посакувам од се срце никогаш во животот да не осетиш што е добар секс! Знам дека сега секогаш кога и да ме видиш ти е јасно дека направи голема грешка ама веке е касноо...

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Не дека немав доволно self-esteem issues и пред тебе.
Фала ти, баш си бубрег.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
оди сега ти по кеш и мотори.. нека те дрибла тој фацата.. пишува статуси дека неможе без тебе а уште првиот месец те има изварано.. такада боље што си со него xD

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Убаво од тебе што ти текна башпериодов, полн депресии и трауми, баш и кога дедо ми почина, а воедно и еден близок пријател, да ми дадеш до знаење дека тоа што јас и ти сме го имале не мрднало од блиско пријателство (а сам дрвеше дека имаш друга цел). Мислам, се воодушевувам на твоиве вештини за совршен тајминг, особено кога треба да откачиш некого.

Подобро ќе беше со солна киселина да ме полиеше, барем помалку ќе болеше. Сега го уништи и тоа пријателство хипотетично што сме го имале. Наздравје.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Извини ама летај мала :tapp:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
Знаеш колку е убаво што никој ништо не знае за тебе? Дури ни твоите другарки... Можеби си омажена некаде.... :) во некоја вукоебина преку границата

Член од
13 јуни 2009
Мислења
105
Поени од реакции
37
Веќе кренав рацето од мојата поранешна љубов.. Не го мразам воошто, не планирам да му враќам, да се замарам со него.. но само знам дека еден ден ќе му го " испопикам толку јако" што нема да знае како ќе се вика :D

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
Со среќа со новиот дечко во Канада без пари и без работа. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom