Порака до бившите

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Не ми требаш. И прекини да замараш.

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Добро бе......можно ли е ова :mad:?????????? Цело време бегам од тебе и со сите сили се трудам се' да оставам во минатото........а сега ќе треба да живеам на 500 метри од тебе!!!!!!!! :tapp: Малку е што се борам да те извадам од срцево, сега ќе треба да се борам и со спомените што ги има на секое ќоше од таа проклета населба!!!!!!!!!!

Utopian

Neporazen
Член од
2 април 2011
Мислења
47
Поени од реакции
33
СЕ НАЈЛОШО! ;) :* Те сакам премногу, ама тридупло те мразам!
Како тебе личност на планетава не се раѓа, запамти, СЕ АБОРТИРА! И мила моја те молам немој да се обвинуваш за распадот на нашата врска, оставиме мене да те обвинувам!

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Фала ти за убавите спомени

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Се се ама со дечко со магарешки инат и горделивост судбино пак немој да ме споиш. :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
После година и пол ти текна. Покрај сите врескања пиштења , сцени правење, навреди ти мислеше дека уствари ќе те примам, назад како другар?!
Је је је wear all of your faces use all your tricks. I can see through them, because they are cheap, you are cheap . You are the cheapest bastard I have ever seen . Знам играш на картата замислено другарче, оф боже созреав а ти остана истиот, со 5 кила плус . Патетики
Не ми се веруваше како се лигавеше пред мене, те исплукав у фаца ти кажав дека си ефтино копиле, дека си сероња и дека коа те гледам едвај храната ја држам внатре во мене, а ти мене кредит ми ставаш и вечера ми плати :aaaaaa:

Господи што ти е, имај малце достоинство по ѓаволите зарем не ти текна кога културно те избацив од кај мене на работа летоска, а ти пак се враќаш за уште, не знам дали ти си мазохист или пак јас бев идиот кога те тинтрав со месеци а ти плукаше по мене . Барем за разлика од тебе кога ми дојде редот, бев фер ти кажав cut the crap and fuck off. Се надевам дека такви лигуши кои се трудат на ефтини финти to get some нема да ги сретнам во животот. Патетичен си !
Ја испушти шансата и губи се, бев повеќе од фер спрема тебе, иако заслужуваше највише од сите мажи да бидеш малтретиран и ебен у здрав мозок, нема да ги правам истите работи кои ги правеше ти, си ветив и си ја научив лекцијата. Have a nice life и повеќе почит ќе имаше од мене ако не се излигавеше така ќе имав трошка почит спрема тебе , сеа само ми се гади од тебе .
Фала што ми го уништи апетитот за наредните 3 дена :tapp:
Александра, ти си? :icon_lol:

Член од
15 јуни 2011
Мислења
62
Поени од реакции
14
Znam deka veke se kaes sto me izgubi, vreme bese da sfatis deka site tvoi bivsi sobrani na kup ne mi se do kolena ali kasno ti e baby :)

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Мило ми е што си замина, ме спаси, така нема да го гледам твојот к*рвински лик.

С

Сатори

Гостин
Немам апсолутно ништо да им кажам, но песнава е напишана за да стои тука. :icon_lol:
Fake, crawl, search, kill! :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom