Порака до бившите

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
За разлика од тебе си ги ценам и ги чувам спомените, не сакам да заборавам на ништо - не сакам да се осеќам како 5 год од животот да ми поминале за џабе. Незнам зошто и воопшто се трудиш да заборавиш на се, тешко возможно е :)
али сепак твое си е, ако ти е така полесно, нека ти е...

биди ми од среќен посреќен ;)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Honey?
Таквите ко тебе ги доручкуем за појадок.
Лешпер еден.
На нас жените, доволни ни се само жените, ништо друго.
Suck it jerk :bip:
А кој ќе те оплоди? -Штркот ?:sneaky:

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Ke sakas da me vratis ama gabe ke ti bide ama i da sakas da me vratis imas pregolema gordost za da si priznaes na samiot sebe a kamoli na mene. Ke dojde den koga ke se kaes ke dojde den koga nekolku noki so druga devojka ke ti bidat zaludni duri togas ke sfatis sto imase pokraj tebe duri togas ke sfatis kolku si se zalazuval samiot sebesi duri togas ke sfatis deka nekolku noka zadovolstvo ne vredat da izgubis nesto skapoceno kako mene bidejki jas sum taa realna jas sum tuka sme pominale niz mnogu problemi i sme gi resile i sme prodolzile a taa sto napravi nisto samo sto ti dade go napravi toa sega so nas utre moze ke ti go napravi istoto na tebe toa sto ti mi go napravil ti na mene ama ako duri togas ke sfatis kolku boli duri togas ke sfatis toa niz jas sto pominav. A sega odi si gubre edno i se nadevam deka nikogas ke nema da moram da te vidam pak bidejki se sto zrtvivav za tebe ne vredese nisto.

Ultimate'

Диктатор
Член од
23 октомври 2007
Мислења
118
Поени од реакции
9
Испадна педерски шо ти раскинав преку смс и шо го исклучив телефоно али то е...Фати си друг :eek:

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
And the history is repeating........once again.......promise you never meant to keep.........Знаев дека не е за верување твојот лажно срцепарателен мејл "од дното на твојата душа"......која смешка си напишал..........КОЈА ДУША???? Немаш ти душа, немаш ни совест........лажго си беше и лажго си остана........и да....ќе да има некој нов правец во медицината за третман на тешко нарушено здравје, не требало здрав живот.....туку што повеќе одење на журки и пијанчење.....знаев дека е правилно што не ти вратив....само што не си ти тој што чувствува дупка во срцето....јас чувствувам....а тебе едноставно те боли к*р, да бев злобна ќе те проколнев и стварно да те здоболи...........

С

Сатори

Гостин
Патем, знам дека сакаш да си заминеш но не можеш да заборавиш, знам дека сакаш да избришеш но немаш гума а фломастерот ти е при крај, вниманието што ми го посветуваше не му дозволи на никој вистински да ми се приближи и во мене вгради сопствени карактерни осбини за никогаш да не можам ниту јас да заминам.Да не можам да заборавам.
Би го дала она ланче од злато за да можам да си купам еден пар чевли и неколку грама кокаин за да ја допрам топлината која што никогаш вистински не ја почувствував.Поголем наркоман сум од сите што некогаш си ги запознал, затоа што живеам само за да можам да умрам од некоја драстична промена.Би била среќна во триумфален молк, во вечна тишина, слатка амброзија која што за навек би ме умртвила.​

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Џабе се трудев да направам човек од тебе...од тебе бидува само гомно(n) се надевам дека и гомно ќе си останеш штом ти е толку убаво така!

Член од
6 јули 2011
Мислења
17
Поени од реакции
5

Фала ти многу што ми ги отвори очите,што ми покажа колкав кретен си и колку си дволичен ! И стварно не ми е јасно како очекуваше да не ми пренесат и уште наудрен ми се прајш дека не било така ! ИДИОТ !
Како можеш да бидеш со некој само заради тоа што ти одговарало друштвото,тоа е веќе премногу ниско и што ако ти одговараше коа сеа не се ни глеате..Уствари нормално дека не се глеате коа тоа е МОЕ друшто,а ти беше во него само заради тоа што идеше со мене,глуп човек !!!
Ти кажав тогаш ќе ти кажам и сега : веќе очи нејќам да ти видам ! Биди среќен како што сум јас во моментов ! :)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.039
Поени од реакции
2.128
ти мене ке ме лажеш не ти работел телефонот?!:vozbud:
ја сум бетер од вип бре..ај бриши..ти даам делит од мојот телефон...и од животот де..не се замарам
прај шо сакаш..мрш

Kajgana Shop

На врв Bottom