Порака до бившите

PowerBoY14

Јас Сум Тој и Тој Роден Тогаш и Тогаш
Член од
13 април 2007
Мислења
256
Поени од реакции
4
Пурите и конњакот не вредат за твоите цицина(H)

Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
не ми се верува шо си станал..можда уствари и увек си бил таков..штета..разочара ме ептен. ц.ц..ц..ејј бре кретен,лажго..јао некој да ми е викал дека така ќе мислам за тебе,ќе сум паднала на г'з од смеење.

Black Night

Galvanize
Член од
25 септември 2008
Мислења
327
Поени од реакции
20
Аххххх, што ми направи. Ке ти го направам твојот живот вистински пекол.
Уште да ми го мавнеше ножот фалеше.

Она ке откачуе ваков шизик како мене, а и никогаш не сум ја терал да носи ролка. Ахххх скапо ке плати. :nenene:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не ја знам, но сигурно има одлична причина зошто си бивша и не си дел од иднината.

Член од
21 декември 2008
Мислења
105
Поени од реакции
94
ах го чекам денот кога ке го бакне дното :D али да бидам у близина да го видам тоа и гласно да се смеам . и срц ти посакувам никогаш да не станеш од тоа дно :D

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Извини. Не мислев дека ќе се осеќаш толку лошо... Уствари појма немав колку ме сакаш...

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Абе ќелав... Три години поминаа и уште не ти израсна коса? Епа да, знам дека нашето раскинување имаше импакт на косопад за тебе... Си раскинал пак, слушам? Мислиш дека е до мене? Сеуште? Дали си уште по бродови, возови, авиони? Дали и некој друг посака да плукне на твојот војаџерски нарав? За разлика од тебе, јас сум сеуште во автобус. Не барај ме! Не зборувам со непознати.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Можеш комотно да ми се тргнеш од пато и да ме оставеш да живеам, знам на шо сум и знам шо сакам...а тебе веке НИКОГАШ.

Член од
20 август 2008
Мислења
92
Поени од реакции
13
Look who is alone now ,is not me,is not me
Цркни Среќна сум !!!! :helou:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Зашо ми звонеш? Зашо ме навракаш на нешто шо ме убива, на гадни спомени шо некам никогаш да ги доживеам пак? Сега само тоа знам може да се питам... и да седам ,да трпам, да излезе сето тоа шо некогаш е било...

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Како ли ја отворија темава баш сеа коа сакав да пишам нешто...хмммм
Многу те сонувам во последно време, најверојатно затоа што ми се случуваат промени во животот и како и секогаш ти си се уште личноста на која во соништата и раскажувам се и ја прашувам дали ок сум постапила...:uvo:

Се надевам си ок и може и некогаш да се видиме ( случајно или намерно)...:toe:

Поззззззззззззз:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom