Порака до бившите

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Колку и да погреши ти, колку и да беше се грешно, сепак не сум коњ без осет, кога те видов со кого си и со кого се дружиш.... сфатив дека имав право кога слушав муабети.
Твоите очи, твојот пропаднат изглед, до кога ли со дрога?

Не си го уништувај животот, од страна сите гледаат.
Мислеше дека мене ми е битно со кого си била и дека мене криво ќе ми биде?
Не, ни во никој случај не ми беше криво, туку те жалев што си се уништила.

Беше лепа као Бог
али отишла до мог,
од пича и од дроге,
све је лепо имала
ал сад је ружнија
и од баба роге.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
цркни,пукни,уби се.. шо сакаш прај очи веќе несакам да ти видам:baeh:

Член од
26 јуни 2008
Мислења
79
Поени од реакции
3
еееј ми го згрози живото бре,толку те сакав а ти немаш ни малку почит...сакав и ти да постигнаш нешто у живот ама саа можаш да си га изживееш таа фантазија:helou:
it must have been love,but it's over now
и уште нешто тава шо го говораш е изговор можаше да ме задржаш ама не на таков начин таваа тее акл за друг пат и мило мее шо свати дек ме изгуби

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
zasto e dosta daleku od makedonijava imam respekt inaku hahaahhaha...ke go ubiev ....hahaha sala na stana : Dete bese sepak , a jas premnogu seriozno si ja svativ rabotata, ubavo mi bese so tebe no sepak na kraj bolese do srce kako nikogas drugpat , za pamet mi e na mene i fala ti sto se pojavi sega a ne nekogas pokasno:> imaj ubav zivot ama nikogas nema da bides vistinski zaljuben zatoa sto toa sto go baras za tebe e nedostizno i mnogu komplicirano...pozz milicko hahaha i PS....NEMOJ VEKE NIKOJ DA LAZES TAKA SELJAKU!!!!

malina

love me
Член од
12 февруари 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
I po stotti pat jas te otkacivam tebe i po stotti pat ti pak se lepis do mene!!!!!!!!!!!!!!!! ostavime veke da si ziveam na rat me povredi nema nikogas da ti go zaboravam toa sega mi se gadis

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Толку од нас, што било поминало (и што ќе биде ќе помине:pos2::pos2: - ова не го кажувам), слободна си бидејќи мене веќе ми здосади и затоа се ослободувам од тебе тоест ти раскинувам. Ако не сфати некој дел слободно кажи ќе ти го повторам повторно, ама се надевам дека бев кристално јасен. КРАЈ!!!

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Ви благодарам најмногу на сите бивши, вие го создадовте во мене она што се нарекува правилно расудување, ме направивте среќна , тажна , ме дигнавте високо и ме спуштивте најниско.
Тогаш не знаев и не бев свесна зошто се случува така како што се случуваше, но сега знам ... се беше и е за моја добробит...
Сите ве сакав на некој начин и сите имавте место во мојот живот .. но јас продолжив по патот по кој што сите вие најретко одевте... Патот на мојата вистинска среќа.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Само заради тебе го почитувам зборот ,,курва". Би барала концесија за да законски се усвои за припадници на машкиот пол, за да бидеш достоинствено именуван.

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
имам да порачам секако да си ја најде вистинската љубов како што си ја најдов јас (мислам дека е таа):tapp:

I

InF3cTeD

Гостин
се надевам дека следниот шо ќе го избере ќе ја сака како шо јас ја сакав

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62