Порака до бившите

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Ако и по смрта постои љубов...јас пак ке те сакам !

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Во љубов да живееш,за љубов вечно да трагаш.Кога во прегратка ке тонеш,прегратката моја да ја бараш.Она што ми го кажуваше,на друг никогаш да не го кажеш,цел живот да мора да лажеш.И кога мислиш дека добро ти оди,патот кон мене нека те води. Те мразааам

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
помина вашето време...сега кој ве е*е?! :baeh:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Нешто не ти е тебе во ред последниве денови или што ?

Среди си ги мислите, алооооо:vozbud:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Лол, муабет сакаш да правиме...? Кога требаше тоа пред некој месец, никаде те немаше, а сега самичка си и сакаш муабет да правиме. Абе јбг, shit happens. People happen. Love also happens, само што во овој случај не се однесува последново за тебе. :)

Кулирај. Можеби ти е тешко ама ќе помине и тоа (гледаш, сепак не паѓам на твое ниво). :smir:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
престани да се појавуваш во мојот живот. после долку време, дај откачи се бре.
сфати касно ти е.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
И да... може е ваков и таков и стар и ова и она ама барем со него сум среќна... со тебе никогаш не бев

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Eh...aj ma uste ednas....bivaT?

- Bivat!

Tamam!

Член од
23 јануари 2008
Мислења
79
Поени од реакции
1
hm se nadevam deka nekad ke porasnes i ke znaes so sakas. idiot

btw so sreka bebeto

hahaahah

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.030
Поени од реакции
625
Еби се ....... кој те ебе ЈОЕ можи и без тебе :smir:

Мале4ка

Вештерка
Член од
1 ноември 2008
Мислења
41
Поени од реакции
2
Жал ми е што мислиш дека е подобро што сме завршиле вака... Штета што не знаеш да простуваш, а бараш да ти простат. Сигурна сум дека ќе научиш да простуваш некој ден. Убаво си кажа дека и двајцата сме грешеле. Тоа значи дека и двајцата треба да си простиме, а не ти да не можеш да поминеш низ некои работи кои сум ги кажала. Знаеш дека сум во право само не сакаш да признаеш. Тебе ти е важно само тоа што сме го кажале,а љубов, доверба, искреност... Таквите работи не ги цениш, зашто самиот ти знаеш коку јас те сакав и ти верував, а ти не знаеше ништо друго освен да ме лажеш.

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Никогаш на крај памет не би ми текнало дека токму на ова место,на форум,преку пост ке ти посветам некое време да ти кажам некој работи, иако индиректно,сепак ке го направам она што морам. Иако за мене се знае дека сум човек без срце,ладна личност без емоции, со цврст карактер, сепак на кратко ке ја претставам мојата друга страна, она непозната за останатите, ке ги пренесам моите чувства и емоции што претставува редок чин. Голем е товарот што го носам на мене, дел од тој товар си и ти и моите недовршени работи со тебе, но што е тука е, преку овај пост можеби некој работи во врска со тебе ке успеам да ги тргнам настрана...

Се што е убаво кратко трае. За жал, вистинска порака поврзана за нас двајца. Иако кратко, успеа да ме направиш срекен иако пораснав со проблеми, со несреки, без мојот омилен член од мојата фамилија. Ме направи да се чуствувам како мало дете, кое се радува на мали работи и кое прв пат осека топлина и лубов кон некого. Надвор ладно, јас и ти смрзнати, со моите шеги на твоја сметка. Но тоа не е заради да те навредам или почуствувам надмоќ, туку да ја запаметам твојата фаца со мала доза на насмевка и љутина во исто време.Не помина ни два месеци од нашето последно излегување, како да беше вчера и тоа е толку блиско, но и далечно во исто време.

Но се пропадна кога ја дознав твојата мала тајна, на не толку прифатлив начин. Гордоста и љутината ме доведоа до тоа да кажам некој работи,што никогаш не би ти ги кажал или помислил. Но сепак реалноста е таа. Мораш да бидеш среќна, а јас тоа не би ти го зел никогаш. Не ти кажав една работа за мене, бидејки длабоко ке те повредев и никогаш не би посакала да ме видиш пак, а тоа неможам да си го дозволам. Кога би те повредил тебе, исто како да сум се повредил и јас самиот...

Биди среќна, без разлика со кој си и каде си. Внимавај на твојот избор, бидејки многу пати си била повредена од локални шерифи,кој не знаат што поседуваат бидејки имаат низок коефициент на интелегенција. За жал незнаев и јас, но никој неможе да го врати времето назад, да исправи некој грешки и работи од минатото. Иако се изгуби,не знаеш да го потсетиш твојот стар другар и познаник дека си жива, сепак ме имаш доколку ти затреба нешто,совет или услуга. Ги паметам оние што ме правеле срекен, ги паметам добрите дела, ке те паметам тебе. Тука сум за се она што ти треба, го знаеш мојот број, но не чекај долго, бидејки ке помислам дека не знаеш да цениш пријателство и човек кој ти сака се најдобро во животот. Иако имаш дечко, а јас девојка,тоа не ме спречува да ги продолжам нашите искрени и интересни разговори,кој со тек на време ми изгледаат далечно минато.

Мило ми е што те запознав, што поминав прекрасни моменти со тебе. До некаде си моја слаба точка, како дел од моето семејство,на кој мислам и сакам да е среќен. Се надевам на подобри времиња, се надевам на враќањето на старите разговори, шеги и глупости. Времето ќе покаже дали ова ќе се оствари, но и да не се случи, паметам се и не заборавај дека таму некаде постои другар кој го имаш во секое време :smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Dobro covece ima li mesto kade sto nema da te sretnam tebe, me sledis ili samo slucajno se srekavame. A bre luge koi iskreno sakam da gi sretnam ne gi srekavam ama ti si tuka kaj i da se pojavam. Aman ne mi se pojavuvaj pred oci, iskreno ne sakam kontakti veke so tebe. Ne zastanuvaj da se pozdravis so mene, a uste pomalku da me baknes. Kazavme kraj e so nas i nema vrakanje nazad. Sto bese - bese, sea sme samo minato eden na drug. Da ne se napravese takov idiot mozebi ke bevme uste zaedno ama ti ja unisti seta ljubov sto ja imav za tebe, sega ne mozam ni da zamislam da bidam pak so tebe.

Kajgana Shop

На врв Bottom