Порака до бившите

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
..Порака до Бившата на гладиус oд него: Да не беше ПараноиК, немаше муабет да имаме...:)

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Иди уби се...те жалам....:toe:

▒IsNoGood▒

A hell of a brainiac
Член од
8 декември 2008
Мислења
155
Поени од реакции
8
Имаше многу кои ми кажаа да се сетам на нив, но единствената чие сеќавање никогаш нема да исчезне си ти, онаа која ми кажа да ја заборавам. Претпоставувам дека така стојат работите кога станува збор за врска која воопшто не требаше да се случи. И иако се заврши далеку од "Си живееа среќно до крајот на животот", вечно ќе ти бидам благодарен за најдобриот и најценетиот подарок кој некогаш ќе го добијам, ти ме научи да сакам. Токму затоа и спомените никогаш нема да избледат. Ти ја посакувам сета среќа, и по кој знае кој пат, ти велам збогум.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Темава не е порака за да ги исповреѓате женските и дечковците :tapp: Мислам дека ако немате за нешто да се извините или јавно да им признаете немора да пишете уопште за пост да ви се брои... сори за офтопик...

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Криво ми е што не ме разбираш стварно. Сакам да си среќен и понатака и нејќам да пропаѓаш ради мене.. И знаеш тоа што си божем среќен а после пак и пак покажуваш дека не си и признаваш кога ќе дојде на врвот болката не ми штети мене само тебе.. Биди искрен стварно полесно ќе помине така.
И не ми е криво што ме лажаш туку што мислиш дека ти верувам.

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Ти благодарам што ме направи среќна барем на краток момент:wink:

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Јбг живот е...Дали со тебе или без тебе живеам битно...А ако не ми вреваш тогаш то е твој проблем не е мој!!И алаф да ти е...само то ке ти го речам...

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Не дека ќе прочита ама фала за сите убави моменти :)

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Знам дека нема да прочите ама ајде:
Извини за се што направив последната нед. ништо не беше намерно а уште помалку за да ти наштетам само не можев да издржам повеќе а да не умешам прсти извини повторно за се.Се надевам дека еден ден ке ми простиш Те Сакам.............

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Извини ама тоа е Те сакам и неможам против тоа,а ти ако си ме заборавила како што велиш (како дечко) добро така нека ти биди...Можи ке биди некогаш пак нешто...Извини!!

Kajgana Shop

На врв Bottom