Гнасен еден ропаку, фала му на господа што се отарасив од тебе! Да дај господ аир да не видиш мамата! Сега глеам колку уствари не те бидуело за ништо. Пропадњачино у секој аспект!
hahaha mimi Rulzzzz!!:salut:
btw izvini sto te lazev deka te sakam kolku za da mi dades pi...sega sum sreken iskusen(blagodarenie na tebe) i koga ke te vidam ke te castam eden dildo da si imas od mene...едит leandra:cds:
те сакам... знам дека бев идиотка прости ми.. но живот е.. сите сме луѓе... неможе секогаш да биде најубаво се... те чувам во себе како дел од мене.. затоа што да не беше ти немаше сега да бидам тука...
Среќна околност шо не се дружиме у спротивно ќе се расправавме уше долго време. Сепак ќе те сметав за повозрасна ако ми честиташе роденден, чисто статистички. Уреду е.
Ти го читав писмото пред некој ден. Аман човеку..дарежливоста е убава доколку е искрена.
Се надевам ги спозна чудесиите на вистинското молчење. Ако не..нека биде тоа побргу.
Немам што многу да ти кажам. Само да ти се заблагодарам за поминатите моменти што ги претвори во прекрасни спомени и дека сега си среќна таму далеку во местото каде што сонуваше да бидеш.
Прекини да ме прогаѓаш бре! Аман да му и*ам мајката, сто пеес пет пути ти кажав дека не те сакам, не те свиѓам, не те перцепирам, ама ти си упорен како лање што сака да излезе од едно место..:nesvest:Пробуваш и забранети работи, ќе гориш во пеколот, муахахахахха!
I pak se pojavi i me potseti deka postois.Dosaden si veke so toa, go pretera:baeh: Ama iskreno vise ne mi e ni vazno bidejki svativ deka za mene si samo minato, ne cuvstvuvam nisto poveke za tebe zatoa zbogum ne si veke vo moeto srce...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.