Порака до бившите

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Гнасен еден ропаку, фала му на господа што се отарасив од тебе! Да дај господ аир да не видиш мамата! Сега глеам колку уствари не те бидуело за ништо. Пропадњачино у секој аспект! :pipi:

Penja

Stajk-City is Wild West
Член од
1 ноември 2008
Мислења
82
Поени од реакции
2
hahaha mimi Rulzzzz!!:salut:
btw izvini sto te lazev deka te sakam kolku za da mi dades pi...sega sum sreken iskusen(blagodarenie na tebe) i koga ke te vidam ke te castam eden dildo da si imas od mene...едит leandra:cds:

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
Greskite nastanuvaat brzo i lesno, a se ispravuvaat dolgo i tesko! sfakjas neli?:salut:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
ЈАС неможам да те мразам, секогаш имаш место во моето срце.:back:

Член од
27 август 2007
Мислења
129
Поени од реакции
6
те сакам... знам дека бев идиотка прости ми.. но живот е.. сите сме луѓе... неможе секогаш да биде најубаво се... те чувам во себе како дел од мене.. затоа што да не беше ти немаше сега да бидам тука... :pipi:

Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
Како је мала? Шта има? хаххаха пиши ако можеш да се видиме на едно кафе како у старите добри времиња:pos2:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Среќна околност шо не се дружиме у спротивно ќе се расправавме уше долго време. Сепак ќе те сметав за повозрасна ако ми честиташе роденден, чисто статистички. Уреду е.

P

Polaroid vanity

Гостин
Ти го читав писмото пред некој ден. Аман човеку..дарежливоста е убава доколку е искрена.
Се надевам ги спозна чудесиите на вистинското молчење. Ако не..нека биде тоа побргу.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.726
Поени од реакции
13.464
Немам што многу да ти кажам. Само да ти се заблагодарам за поминатите моменти што ги претвори во прекрасни спомени и дека сега си среќна таму далеку во местото каде што сонуваше да бидеш.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Немој да си ми честитал Нова година зошто не сакам и оваа да ја започнам со тебе!!!!!!
Разбра?:pos2:
А тебе нека ти почне со мене Срекна нова:pos2:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Прекини да ме прогаѓаш бре! Аман да му и*ам мајката, сто пеес пет пути ти кажав дека не те сакам, не те свиѓам, не те перцепирам, ама ти си упорен како лање што сака да излезе од едно место..:nesvest:Пробуваш и забранети работи, ќе гориш во пеколот, муахахахахха! :pipi:

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
I pak se pojavi i me potseti deka postois.Dosaden si veke so toa, go pretera:baeh: Ama iskreno vise ne mi e ni vazno bidejki svativ deka za mene si samo minato, ne cuvstvuvam nisto poveke za tebe zatoa zbogum ne si veke vo moeto srce...

Kajgana Shop

На врв Bottom