Да ставиш тим на ливче кој сметаш дека „лузерски“ и „лигуш“ е .... знајшЛузерпул да ви ебам се по список до 10-то колено, лигуши ебате ..
е ризично, сепак сите се ризични а ја на лигушиве најдов да ставам пари ..Да ставиш тим на ливче кој сметаш дека „лузерски“ и „лигуш“ е .... знајш![]()
Тогаш, епитетите кој ги набацуваш на Ливерпул, стави си ги и себе си, оти и Ливерпул не успеа, и ти не успеа во целта.е ризично, сепак сите се ризични а ја на лигушиве најдов да ставам пари ..
Другар ај не замарај во вакви теми жити се .. глеај за што е темата ..Тогаш, епитетите кој ги набацуваш на Ливерпул, стави си ги и себе си, оти и Ливерпул не успеа, и ти не успеа во целта.
1. Се кладам во живот дека ти не ја промени содржината на коментаротДругар ај не замарај во вакви теми жити се .. глеај за што е темата ..
Стварно не ми е јасно помеѓу Манчестер и Ливерпул си ја одиграл ЛиверпулIgram Newcastle 1 Arsenal 1 Chelsea 2 i se mislam pomegu Mancester 1 Aston vila 1 i liverpool 1 normalno ja stavam Lirpool i me ebat samo oni ebati luzerite ccccccc![]()
Izigrav loso navivacki navivam za Newcastle i se nadevav na kiks na gjavolite za da nie ostaneme na vtora pozicija e zatoa ja izigrav LiverpoolСтварно не ми е јасно помеѓу Манчестер и Ливерпул си ја одиграл Ливерпул