Поплаки

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мамицата на Ајах ,од 2-3 ,5-3 за 10 мин у второ,2 гола поклон од голманот,да цркнат да даде Господ!!!
Коренот да им ебам и на тој голманот црнец да му ебам све женско,ццц какви килави голови примија, како да не беше регуларна утакмица ми изглеаше.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Јанг Бојс ! Од 55 минута Сервет играат со црвен а овие утепаниве неможат гол да им дадат (n).

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Само Баерн 4+ го имав ццц... по скапана екипа од Баерн не постои,абе против едни Augsburg се бранат бе.До крај на сезона сите да ги изгубите :mad::mad:

Член од
23 март 2011
Мислења
111
Поени од реакции
55
Четвртокот : shalke 3+
Петокот : eindhoven 3+
Вчера : Aldershot GG
Денес: Brighton GG

До кога вака бРЕЈ ! -.-

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Њукасл х2 :(
Ти ебам судијата.Одбранбен еден изиграва голман се фрла со рака брани,овој корнер суди.ЊТФ? У пичку матер.
Продолжува низата.Денес Фулам 1х. И повторно чист пенал,Волкер во стилот на Фабиан Бартез,во 92ра минута ,а судијата ко на кино да е,само стои и гледа.:tapp:
[

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.332
Барселона! Да даде господ титула да не видите!Да ви ебам све по список!

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
Барселона од 0-3 гола , да му ебам се на кретенот од Билбао што не му ја остаи на голманот да ја фати во 91 минута !!

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
австриа виена мамичето нивно затоа курот што ке бидат први и никогаш нема да бидат во европа нешто оти се пресмотана екипа кур да ги отепа нив и фамилијата нивна и сите мртви со ги имат во фамилијата да му се мочам на сите лелелелеле никогаш не сум бил погневен децата на сите да му умрат копилиња гнасни

Attachments

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Мочаната фарселона и ебаниот арапски псж.

Еј дечки ко баби сме со клетвиве. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
австриа виена мамичето нивно затоа курот што ке бидат први и никогаш нема да бидат во европа нешто оти се пресмотана екипа кур да ги отепа нив и фамилијата нивна и сите мртви со ги имат во фамилијата да му се мочам на сите лелелелеле никогаш не сум бил погневен децата на сите да му умрат копилиња гнасни
Голема грешка ти е што си пишал две од Австрија каде што најмногу местат со Грција, Турција и Швајцарија..сите се на ист ранг на местење јас тие не ни ги погледнувам иако вчера ја имав само Панатинаикос :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
ИСУСЕ ЕБАНО МРТВО ХРИСТЕ ПА МОРАШЕ ЛИ БАШ ВЧЕРА ДА ИСТУРА ДОЖД?!

а и оној адриано ми се стемнува кога го гледам со топка што кур мислеше Пеп да прави со него стварно не ми е јасно а и Иниеста баш сега најде да си игра курот и да изигра слаба утакмица па и Меси не играше како што знае ама пак ќе речам криво ми е само поради ебаниот дожд, со нормален терен Билбао ќе го јадеше 100% не можеа еден пас да направат топката се укопува на место на пола пат ццц никогаш не сум бил повеќе изфрустиран ова е погадно и од судија кога ќе те заебе, не знам што друго да кажам жива катастрофа ама ајде каква-таква утеха не сум единствениот влагам во кладилница и 95% од луѓето пукнале само на Барса тоа е одиме понатаму

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
хаха Фарсата,ама не ме изнервира толку многу:love:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
5 минути се мислев дали да ја пишам или не и сепак ја пишав глупата Австралија :confused:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ГОСПОДЕ ГОСПОДЕ ГОСПОДЕ..ГЕРМАНИЈА ГУБИ ОД УКРАИНА ДАЛИ Е ОВА ЗА ВЕРУВАЊЕ????..И ТОА 3-1..ЕДНАШ ЌЕ ЈА ПИШАМ ГЕРМАНИЈА И ШТО МИ НАПРАВИЈА...ГОСПОДЕ!

Kajgana Shop

На врв Bottom