Поплаки

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Баерн М. - ГГ :tapp: еден гол неможеа да дадат еј.

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Само еден поздрав до анемичните играчи на АЦ Милан :mad:

М

Мартин`

Гостин
Е Ајакс Ајакс, бел ден да не видите мрши едни за 3 минути 2 гола ццц... 15.000 денари баш убаво ќе ми легнеа викендов :mad:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.590
Поени од реакции
14.396
Ружомберок 1 - 1 во 90, сите од Словачка што се играа тоа време 1 - 1 завршија .. :/

М

Мартин`

Гостин
Најредовен станав во темава у пм, сеа па на ПСЖ паднав за 2600.. ме утепаа викендов се на една :rolleyes:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
ПарисСенЖени ЗА 10.500 па нее могуче бе 7ми ден по ред на една и на последна па ебем ти и спортска и прогноза гнасна

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Да се надоврзам и јас на ПСЖ..абе претпоследни се овие и плус колку милиони потришија летово а неможат да победат некој треторазреден клуб! Да дае Господ европа да не видите и клубот во банкрот да ви отиде.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Hapoel T.A na edno za 1000, a na drugo demek zafrkancija napraiv 165 koeficient i me zezna samo Kil=Partizan Hendikep na poluvreme ja imav, a fakam Liverpul 2, Atletiko 1&3+, Nadal da pobedi so pomalku od 5 gema, Brouz hendikep poluvreme, Dinamo Kiev i Anderleht od 2-3 poluvreme.......

Ф

Фил Ајви

Гостин
Само еден поздрав до анемичните играчи на АЦ Милан :mad:
анемични?

ако обвинуваш некого обвинувај/пцуј/колни ги судиите и никој друг, тежок криминал удрија на утакмицава

ве читам тука сите што го лапнаа на ПСЖ и како да не сте биле доволно изнервирани и драматични, море мајката у пичка на сите по ред, не титула да не видат тука автобусот да им се сруши следна недела на пат накај Марсеј, оној ретардот неспособен од Пасторе нога да скрши и сите пари што ги има "заработено" од вчера на лекови по болници да ги потроши, па со умрени Нанси игравте бе еден ебан бод на гости што имаат само ццц се најмило на свет што имате да ви се изнаебам

а убаво си имав правило не ставај на тикет французи и турци ама не, си велам не се испушта оваква квота 1,4 во супер тип и на идиотиве сега им текна да го окркаат со се јајца уште еднаш мајката у пичка на сите

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
анемични?

ако обвинуваш некого обвинувај/пцуј/колни ги судиите и никој друг, тежок криминал удрија на утакмицава

ве читам тука сите што го лапнаа на ПСЖ и како да не сте биле доволно изнервирани и драматични, море мајката у пичка на сите по ред, не титула да не видат тука автобусот да им се сруши следна недела на пат накај Марсеј, оној ретардот неспособен од Пасторе нога да скрши и сите пари што ги има "заработено" од вчера на лекови по болници да ги потроши, па со умрени Нанси игравте бе еден ебан бод на гости што имаат само ццц се најмило на свет што имате да ви се изнаебам

а убаво си имав правило не ставај на тикет французи и турци ама не, си велам не се испушта оваква квота 1,4 во супер тип и на идиотиве сега им текна да го окркаат со се јајца уште еднаш мајката у пичка на сите
Не ја гледав јас во живо,само резултат видов. Сепак овде сум да се жалам :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.146
Поени од реакции
2.985
Тотенхем 1 & 3+. :tapp:

Цело второ полувреме не можеа барем уште еден гол да дадат кој било, онај Адебајор промаши 2 - 3 одлични шанси.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Овие Ајакс да умрат сеа накај дома кога ќе идат,домашно првенство не можат да тепат а ќе идат втора фаза у ЛШ,местачи скапани,никогаш ништо повеќе да не освојат!!!​

Kajgana Shop

На врв Bottom