Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Ооооо ПРОПАГАНДА, ПРОПАГАНДА!
ОВДЕ НЕ УСПЕВА ПЕРЕЊЕТО МОЗОК!
ОВДЕ НЕ УСПЕВА ПЕРЕЊЕТО МОЗОК!
Дали тоа Бранко Героски добива естрогенски напади?Vlezot vo Nato ni e edinstveniot spas koj moze da ja obezbedi idninata na nasata drzava .
da tocno , ke dojdeme pred parlamentot no znaete zosto za da go podrzeme posledniot predlog na Nimic , a znaete zosto ke go podrzeme, za VLEZ VO NATO , ZA VLEZ VO EVROPSKA UNIJA , ZA MAKEDONIJA BEZ VIZI , ZA BOGATA MAKEDONIJA, ZA NAMALUVANJE NA NEVRABOTENOSTA, ZA POGOLEMI PLATI , ZA PODOBRO UTRO NA MENE I NA MOITE DECA.
Narode Makedonski razbudete se, dosta so toj lazen patriotizam , zarem ne gledate deka makedonskiot identitet poleka no sigurno go gubime so albanskoto malcinstvo, so nezavisno Kosovo, so bugarskite pasosi i drzavjanstva.
Vlezot vo Nato ni e edinstveniot spas koj moze da ja obezbedi idninata na nasata drzava .
Алоо, кога мајка ти ти вика да се лечиш, татко ти ти вика да се лечиш, пријателите ти викаат да се лечиш и ја сеа ти викам да се лечиш, зашто не го направиш тоа?da tocno , ke dojdeme pred parlamentot no znaete zosto za da go podrzeme posledniot predlog na Nimic , a znaete zosto ke go podrzeme, za VLEZ VO NATO , ZA VLEZ VO EVROPSKA UNIJA , ZA MAKEDONIJA BEZ VIZI , ZA BOGATA MAKEDONIJA, ZA NAMALUVANJE NA NEVRABOTENOSTA, ZA POGOLEMI PLATI , ZA PODOBRO UTRO NA MENE I NA MOITE DECA.
Narode Makedonski razbudete se, dosta so toj lazen patriotizam , zarem ne gledate deka makedonskiot identitet poleka no sigurno go gubime so albanskoto malcinstvo, so nezavisno Kosovo, so bugarskite pasosi i drzavjanstva.
Vlezot vo Nato ni e edinstveniot spas koj moze da ja obezbedi idninata na nasata drzava .
ахаааааааааааааааСо очилата La Espanola а другата е Crazy in Love (се надевам неам печатни грешки во пишувањево).
А го имаш и Точкест во позадина.