Помош, софтверски проблеми и совети

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.202
Поени од реакции
34.788
Буквално на eкран му ја пишува адресата од каде може да ја симне скриптата за 7мица...

Ajде еве ти активатор за 7мица. Линкот ќе работи еден час, после нема.
Автоматски споено мислење:

Досега ваљда научи дека архивите треба да се деархивираат пред да извршуваш ехе датотеки.

Шифрата за архивата е:
22

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.194
Поени од реакции
7.887
изгледа не работи за 7ка, иако на странава им вика дека работело. Производот не е поддржан. Би ти препорачал за инсталираш 10ка или подобро 11. Со, ова нема да имаш проблем да го активираш. А ако сакаш 7, може некои други скрипти да побараш или да најдеш некој преактивиран OS, уште подобро. Само да исклучиш апдејти пошто пак ќе ти бара да го активираш.
Pishav i pogore deka ne raboti na Enterprise verzija a izgleda i na ovaa hackirana ultimate.
Ili neka plati 200 denari i ce ima originalna verzija ili neka instalira odnovo Se.
Posledna shansa mu e so regedit ama za toa mu treba malce znaenje.

I coekov nema pojma od Kompjuteri.
Taka da nishto od seto toa nema da mu pomogni.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.194
Поени од реакции
7.887
Буквално на eкран му ја пишува адресата од каде може да ја симне скриптата за 7мица...

Досега ваљда научи дека архивите треба да се деархивираат пред да извршуваш ехе датотеки.

Шифрата за архивата е:
22
I so nego nema da go aktivira

Член од
28 октомври 2019
Мислења
140
Поени од реакции
127
изгледа не работи за 7ка, иако на странава им вика дека работело. Производот не е поддржан. Би ти препорачал за инсталираш 10ка или подобро 11. Со, ова нема да имаш проблем да го активираш. А ако сакаш 7, може некои други скрипти да побараш или да најдеш некој преактивиран OS, уште подобро. Само да исклучиш апдејти пошто пак ќе ти бара да го активираш.
Mislam Dek 10 nema da poddrzi star e ovoj laptop
Tuku nesto na yt gledav I iskljuci I sega ova MI se pojavi.. Mada na monitor ot si sedi is not genuine
I sega kako da popravas ova sto izbrisav ili da go nosam da go preinstsliraa

Attachments

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.202
Поени од реакции
34.788
I so nego nema da go aktivira
Нема. :)

Но не заради активаторот, без грешка си работи користен е миљон пати. Дури и на работа го имам користено откако ги одјeбaв дека веќе никогаш нема со Индијци да се замарам на микрософт подршка хотлајнот.

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.995
Поени од реакции
42.710
Mislam Dek 10 nema da poddrzi star e ovoj laptop
Tuku nesto na yt gledav I iskljuci I sega ova MI se pojavi.. Mada na monitor ot si sedi is not genuine
I sega kako da popravas ova sto izbrisav ili da go nosam da go preinstsliraa
нема потреба да се преинсталира, речи им само да ти го активираат. И исклучи апдејти пошто мислам на седумката бара пак активација ако симне некој апдејт.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
140
Поени од реакции
127

Шифрата за архивата е:
22
PA ne dava da go simnam chrome go blokira I da vrska si nemam od ova I sea nesto izbrisav software protect I na kraj kojznae so ke napravam

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.194
Поени од реакции
7.887
PA ne dava da go simnam chrome go blokira I da vrska si nemam od ova I sea nesto izbrisav software protect I na kraj kojznae so ke napravam
Ne chepkaj i baraj nekoj shto se razbira

Нема. :)

Но не заради активаторот, без грешка си работи користен е миљон пати. Дури и на работа го имам користено откако ги одјeбaв дека веќе никогаш нема со Индијци да се замарам на микрософт подршка хотлајнот.
Tochno taka!
Aktivatorot si e vo red.Ama imase edno update za Win7 shto gi zaebuvashe registry i posle toa ne funkcionira nikoj activator kako shto treba.
Istoto go kekav pred 2 god. i na krajot mi naleta edno anglidki video so registri modifikacija i se si proraboti vednash.

Ama kako shto citash od porakive, ne e taa rabota za clenov

Член од
21 април 2024
Мислења
48
Поени од реакции
38
Купив компјутер пред 2 недели, најминимална работа на него значи скоро ич не е користен и денес 30мин откако го уклучив испука нешто и цркна се се исклучи.
Купен е од Нептун, има гаранција 3 год и му го вратив одма, прашање ми е како што и зошто можеше вакво нешто да се случи на нов компјутер?
Претпоставувам е напојувањето.
Да напоменам само со струјата дома се е во ред, продолжниот кабел е во ред, штекерот е во ред, пробано со друг продолжен кабел и штекер чисто ради реда..значи фабричка грешка?
Шит напојување освен ако не е напојувањето ама не гледам што друго би било

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.995
Поени од реакции
42.710
Купив компјутер пред 2 недели, најминимална работа на него значи скоро ич не е користен и денес 30мин откако го уклучив испука нешто и цркна се се исклучи.
Купен е од Нептун, има гаранција 3 год и му го вратив одма, прашање ми е како што и зошто можеше вакво нешто да се случи на нов компјутер?
Претпоставувам е напојувањето.
Да напоменам само со струјата дома се е во ред, продолжниот кабел е во ред, штекерот е во ред, пробано со друг продолжен кабел и штекер чисто ради реда..значи фабричка грешка?
Шит напојување освен ако не е напојувањето ама не гледам што друго би било
Штом пукнало најверојатно е некој кондензатор на напојувањето или на плочата.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
140
Поени од реакции
127
ako nekoj znae validen link da simnam loader 2.2.2 , ja sto najdov na net se se strari i veke izbrisani ili pak chrome mi gi blokira

Член од
28 октомври 2019
Мислења
140
Поени од реакции
127
Ushte ti so tvojata filozofija?
Znachi nie ovde djabe pishuvame
pa da, uste baram, podnauciv nesto na net , iskluciv antivirus ,izbrisav nekoi update sto treba da se izbrisat pred da probam ova loader
mi ostana uste da najdam da go simnam,
mnogu sneg i ladno ne mozam sega da baram i nosam drugi da mi sredat ova

aj sega bidi ljubezen prati mi pak link da probam uste ovoj pat

aj sega bidi ljubezen prati mi pak link da probam uste ovoj pat

Kajgana Shop

На врв Bottom