Помош, софтверски проблеми и совети

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Кој знае што му се дешава на хромот :D
На хромот ништо, на флешот во комбинација со хромот да....

Заклучок, кривицата барајте ја во флеш плеерот, не во хром.

ахам ок. ај ако не кажи некој добар само да не е касперски пошо ептен ме нервира:D

Аваст 7 (free) немој да бираш Interrnet Security...и регистрирај го после.

H

HoT IcE

Гостин
Денес пред да се вклучи ПЦто, ми се појави CHKDSK C: и го оставив целото да се исполни, и на крај ми покажа 4 bad sectors. Ова лошо ли е? И како да го средам, да му удрам формат?

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
На хромот ништо, на флешот во комбинација со хромот да....

Заклучок, кривицата барајте ја во флеш плеерот, не во хром.

Аваст 7 (free) немој да бираш Interrnet Security...и регистрирај го после.
Да знам дека е до флеш плеерот најмногу ама сепак тие од Хром треба да средат. И фала за предлогот за антивирус ке пробам ке го инсталирам.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Денес пред да се вклучи ПЦто, ми се појави CHKDSK C: и го оставив целото да се исполни, и на крај ми покажа 4 bad sectors. Ова лошо ли е? И како да го средам, да му удрам формат?
Нов хард.

H

HoT IcE

Гостин
Абе не зезај, ќе го исформатирам, како тоа нов хард, мислам дека и порано ми се покажа вакво па ништо не му беше. Ќе го исформатирам па ќе видам.
Иначе, од што се појавуваат овие bad sectors?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Абе не зезај, ќе го исформатирам, како тоа нов хард, мислам дека и порано ми се покажа вакво па ништо не му беше. Ќе го исформатирам па ќе видам.
Ок како сакаш, јас своето го кажав....хард со бед сектори не се поправа, прашање на време е кога ќе цркне.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Куќиштето си има дисплеј со време и температура итн итн, при секое рестартирање на PC-то се ресетира и дисплејот. Ова е до батеријата од плочата или?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Мислам дека е нормално тоа, мада не сум сигурен.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се шират со тек на време, формат не помага, знај чим се појави барем еден, прашање на време е кога ќе рикне. Направи си бекап за секој сучај :)

H

HoT IcE

Гостин
Се шират со тек на време, формат не помага, знај чим се појави барем еден, прашање на време е кога ќе рикне. Направи си бекап за секој сучај :)
Го исформатирав целосно, сите партиции, и сега е добро, нема веќе бед сектори, ваљда софтверски било нешто.

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Што може да биде проблемот, кога ја играм ПЕС 13 многу ми кочи, а до пред 2 недели се си беше ок. Дали е проблемот во софтверот нешто, да го форматирам пц-во или графичката е при крај? Лап топот има 4 месеци од кога е купен, со ок конфигурација(2гб графичка, и3, 4гб рам)o_O

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ичисти го од прашина првин, и скенирај за вируси.

Malwarebytes & Hitman pro > Google.

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Ичисти го од прашина првин, и скенирај за вируси.

Malwarebytes & Hitman pro > Google.
Абе 4 месеци има компјутеров, нов е. На тој стариот 4 год што ми е, не ми кочи играта а каде-каде е послаб од овој...

Kajgana Shop

На врв Bottom