Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Сакам да снимам филм на dvd/cd со програмава nero expres али само што започнува да се полни тоа долу со зелени коцки кога се режи филмот одма престанува и пише could not perform end of disc-at-once и под него burn proces filed....пробав со две различни cd-a мислев дека е до марката на cd али исто. Што е проблемов ?

Член од
5 октомври 2012
Мислења
16
Поени од реакции
4
Сакам да прашам ..Сакам да го отворам биосот т.е кога ке го ресетирам пц-то и се до почетокот на виндовсот кога пишува welcome а се дотогаш имам црна слика и неможам да влезам во биосот..се надецам дека ме свативте што сакам да кажам..ПОМОШ

Член од
18 август 2011
Мислења
56
Поени од реакции
11
Decki dajte nesto pomos be.... nema resore point i nemozam da kreiram t.e nema go tabot system protection... sho da praam... moze li nekako da go restartiram sistemot so druga potstapka ili reinstalacija na windows mu e majkata/??

Izvinuvam se za latinicata nemam kirilica, samo u safe mode mi se uklu4uva :/

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
Decki dajte nesto pomos be.... nema resore point i nemozam da kreiram t.e nema go tabot system protection... sho da praam... moze li nekako da go restartiram sistemot so druga potstapka ili reinstalacija na windows mu e majkata/??

Izvinuvam se za latinicata nemam kirilica, samo u safe mode mi se uklu4uva :/
Горе подвлеченото се случува у 99% случаеви од вирус кој ги дизејблира тие, чарето ти е у сејф мод да симнеш и да скенираш со Malwarebytes, ComboFix, TDSSkller или слични бесплатни алатки што ке те исчистат за да можеш да го подигнеш у нормален мод и да инсталираш Антивирус кој или го немаш или ти е нефункционален.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Сакам да снимам филм на dvd/cd со програмава nero expres али само што започнува да се полни тоа долу со зелени коцки кога се режи филмот одма престанува и пише could not perform end of disc-at-once и под него burn proces filed....пробав со две различни cd-a мислев дека е до марката на cd али исто. Што е проблемов ?
Има некој што знае ?

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Ќе има ли проблем со оперативниот систем(win 7)ако инсталирам на пр. драјвер за усб пц камера која е компатибилна со хп или виста?

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
--- надополнето: 21 декември 2012 во 20:21 ---
Ќе има ли проблем со оперативниот систем(win 7)ако инсталирам на пр. драјвер за усб пц камера која е компатибилна со хп или виста?
Со виста инсталирај, не би требало да има. Кај мене е така

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Зошто на јутјуб звукот на видеата пуцкета?
значи само на јутјуб е таков на хром

додека на интернет експлорер нема никаков проблем, и тоа на нај обичниот

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Зошто на јутјуб звукот на видеата пуцкета?
значи само на јутјуб е таков на хром

додека на интернет експлорер нема никаков проблем, и тоа на нај обичниот
Незнам точно што е проблемот но можам да ти кажам дека во последниов месец хромот е СРАЊЕ и после долго време користење на Хромот за прв пат менав пребарувач.

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Незнам точно што е проблемот но можам да ти кажам дека во последниов месец хромот е СРАЊЕ и после долго време користење на Хромот за прв пат менав пребарувач.
У право си, стаив мозила и боље е

Kajgana Shop

На врв Bottom