system restore врати го времето два дена назат па види дали ке паѓа пак највероватно имаш закачено некој вирус па те забава со интернетотИмам проблем со интернетот. Користам макс адсл од 30гб. Работам на виндовс 7 и на мрежната од матичната. Проблемот не ми е до интернетот (не е до т-хом) туку е до компјутерот. На другиот компјутер со истиот кабел истата порта истиот рутер се е во ред а додека на овај на секои 5 секунди ми паѓа. Од кај да почнам??Име на матиччна плоча Foxconn G31MVP/G31MXP. Фала однапред за тој што ќе се потруди да ми помогни.
Да.. Заборавив да напоменам, скенирав со avast и malwarebytes. Аваст најде 4 од кои 3 беа од активатори за вин7, а тој 1 беше во темп фолдерот. Малварето 3-4 најде и тоа. Сега инсталирав касперски трајал и со него ќе го поминам. А систем рестор офф ми еsystem restore врати го времето два дена назат па види дали ке паѓа пак највероватно имаш закачено некој вирус па те забава со интернетот
System Restore да ти е off ако имаш HDD од 30 GB препоставувам дека имаш hdd над 250 GB, нема потреба да ти биде исклучен на крај краева тоа можеш и да го бришеш да не зафаќа местоДа.. Заборавив да напоменам, скенирав со avast и malwarebytes. Аваст најде 4 од кои 3 беа од активатори за вин7, а тој 1 беше во темп фолдерот. Малварето 3-4 најде и тоа. Сега инсталирав касперски трајал и со него ќе го поминам. А систем рестор офф ми е![]()
Не е проблем местото ама од непозната причина ми е офф. Првпат сега пробав да користам систер рестор после последниот формат пред неколку месеци.System Restore да ти е off ако имаш HDD од 30 GB препоставувам дека имаш hdd над 250 GB, нема потреба да ти биде исклучен на крај краева тоа можеш и да го бришеш да не зафаќа место
кај да го најдам офисот 2003?
ако можи некој да постира добар линк да спуштање
многу би му бил благодарен![]()
средено е друже ..ми помогна друг член, заборавив да напишам
Хромот е многу подложен на crushes! И јас го имав овој проблем, а и доста луѓе се пожалиле на истово! А да пробаш преку Firefox да отвориш?Кога ја отварам темата Дабстеп траки, anyone? цел компјутер ми заглавува и нон стоп Shochwave crush и треба да го рестартирам... само со оваа тема др се е ок... што ра правам?? Знае понекојпат и на други работи да прави на ју тјуб или фејсбук... Користам Хром што е проблемов ??