Помош, софтверски проблеми и совети

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.146
Поени од реакции
8.110
кај да го најдам офисот 2003?
ако можи некој да постира добар линк да спуштање
многу би му бил благодарен :D

Член од
12 септември 2008
Мислења
324
Поени од реакции
44
Ми треба драјвер за веб камера со хадрвер ид usb-vid0ac8&pid_0323&rev_0100.
Камерата е vmicro vco323.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Интернетот ми е приклучен т.е модемот, и си кажува дека има конекција ама немам интернет, кога пишам некоја страна ми излегува Еrror 105, Unable to resolve the server's DNS adress.

Член од
12 септември 2008
Мислења
324
Поени од реакции
44
Имам проблем со интернетот. Користам макс адсл од 30гб. Работам на виндовс 7 и на мрежната од матичната. Проблемот не ми е до интернетот (не е до т-хом) туку е до компјутерот. На другиот компјутер со истиот кабел истата порта истиот рутер се е во ред а додека на овај на секои 5 секунди ми паѓа. Од кај да почнам??Име на матиччна плоча Foxconn G31MVP/G31MXP. Фала однапред за тој што ќе се потруди да ми помогни.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Имам проблем со интернетот. Користам макс адсл од 30гб. Работам на виндовс 7 и на мрежната од матичната. Проблемот не ми е до интернетот (не е до т-хом) туку е до компјутерот. На другиот компјутер со истиот кабел истата порта истиот рутер се е во ред а додека на овај на секои 5 секунди ми паѓа. Од кај да почнам??Име на матиччна плоча Foxconn G31MVP/G31MXP. Фала однапред за тој што ќе се потруди да ми помогни.
system restore врати го времето два дена назат па види дали ке паѓа пак највероватно имаш закачено некој вирус па те забава со интернетот

Член од
12 септември 2008
Мислења
324
Поени од реакции
44
system restore врати го времето два дена назат па види дали ке паѓа пак највероватно имаш закачено некој вирус па те забава со интернетот
Да.. Заборавив да напоменам, скенирав со avast и malwarebytes. Аваст најде 4 од кои 3 беа од активатори за вин7, а тој 1 беше во темп фолдерот. Малварето 3-4 најде и тоа. Сега инсталирав касперски трајал и со него ќе го поминам. А систем рестор офф ми е :confused:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Да.. Заборавив да напоменам, скенирав со avast и malwarebytes. Аваст најде 4 од кои 3 беа од активатори за вин7, а тој 1 беше во темп фолдерот. Малварето 3-4 најде и тоа. Сега инсталирав касперски трајал и со него ќе го поминам. А систем рестор офф ми е :confused:
System Restore да ти е off ако имаш HDD од 30 GB препоставувам дека имаш hdd над 250 GB, нема потреба да ти биде исклучен на крај краева тоа можеш и да го бришеш да не зафаќа место

Член од
12 септември 2008
Мислења
324
Поени од реакции
44
System Restore да ти е off ако имаш HDD од 30 GB препоставувам дека имаш hdd над 250 GB, нема потреба да ти биде исклучен на крај краева тоа можеш и да го бришеш да не зафаќа место
Не е проблем местото ама од непозната причина ми е офф. Првпат сега пробав да користам систер рестор после последниот формат пред неколку месеци.

Член од
15 јули 2012
Мислења
131
Поени од реакции
27
Кога ја отварам темата Дабстеп траки, anyone? цел компјутер ми заглавува и нон стоп Shochwave crush и треба да го рестартирам... само со оваа тема др се е ок... што ра правам?? Знае понекојпат и на други работи да прави на ју тјуб или фејсбук... Користам Хром што е проблемов ??

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Кога ја отварам темата Дабстеп траки, anyone? цел компјутер ми заглавува и нон стоп Shochwave crush и треба да го рестартирам... само со оваа тема др се е ок... што ра правам?? Знае понекојпат и на други работи да прави на ју тјуб или фејсбук... Користам Хром што е проблемов ??
Хромот е многу подложен на crushes! И јас го имав овој проблем, а и доста луѓе се пожалиле на истово! А да пробаш преку Firefox да отвориш?

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
И јас имав ваков проблем само што мене ми се појавување хром таск манаџер го форматирав и досега не сум имал ваков сличен проблем освен два три пати после форматирањето :) Сепак послушај ја јагодче и користи друг прелистувач !
П.С Да не ти враќа некогаш назад или да не ти пишува на фејсбук чат ?

Член од
15 јули 2012
Мислења
131
Поени од реакции
27
Ке ја послушам... прашањето не ти го разбрав баш... не ме врака назад а и за чатот некогаш не се окл али тоа е

Kajgana Shop

На врв Bottom