Помош, софтверски проблеми и совети

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Има некој идеја зошто ми е ваква сликата на сопкастот?
Брзината на нетот е одлична. Мал милион пати правев Uninstall на сопкастов и сликата е ваква на скоро сите, а нонстоп на појаките. Едно време беше супер сликата. SopCast.jpg

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
Може да се инсталира и на 256 ама само32битната, само не си гуглал доволно, само треба winsetup.dll фајлот да се отвори во hex едитор и да се едитира еден стринг, да се сејвне и да се врати фајлот во исото. Најдобро да ја инсталираш Starter верзијата како основна али за да ти ја понуди која верзија сакаш да ја инсталираш стартер/хоме/про/ултимејт треба /Sources/ei.cfg фајлот да го делетнеш од инсталационото iso.
ok, aj sega ako sakas vo pp daj mi link za daunlodiranje na windows 7 i ako sakas kazi mi za toa dll da go sredam.

Член од
2 јули 2012
Мислења
20
Поени од реакции
1
Помош драги форумџии ....пред некој ден пробав да упалам едно куќиште уште од пред 7-8 години купено и ми бара нешто во врска со Floopy... дали знаете што да праам? да го носам на мајстор или ??
Благодарам однапред на помошта:)
Што пишува поточно ако може да кажеш ?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Помош драги форумџии ....пред некој ден пробав да упалам едно куќиште уште од пред 7-8 години купено и ми бара нешто во врска со Floopy... дали знаете што да праам? да го носам на мајстор или ??
Благодарам однапред на помошта:)
Тој широкиот кабел што иде у флопито ..приклучен ли ти е

Или уште подобро... извади ги каблите ..широкиот и тој за струја од флопито, не ти треба флопи диск!
Неколку години неуклучено ..и не ти јавува нешто во врска со саатот?

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Тој широкиот кабел што иде у флопито ..приклучен ли ти е

Или уште подобро... извади ги каблите ..широкиот и тој за струја од флопито, не ти треба флопи диск!
Неколку години неуклучено ..и не ти јавува нешто во врска со саатот?
абе глеј,коа го пуштам да работи почнува нормално се и после тоа црната позадина место да пише windows mi sе појавува eror и ми бара нешто за флопи:(

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
абе глеј,коа го пуштам да работи почнува нормално се и после тоа црната позадина место да пише windows mi sе појавува eror и ми бара нешто за флопи:(
Сликај со телефон или пиши што ти пишува.

Член од
2 јули 2012
Мислења
20
Поени од реакции
1
Можеби имаш проблем со оперативниот систем, Најпрво пробај исклучиго флопито од BIOS , или искличиго од кабли , па потоа види што ке ти кажи .........

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не мора да сликаш... препиши од екранот..
пиши кој виндовс ти е инсталиран, и генерално конфигурацијата...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Не можам да го конектирам лаптопот со мобилниот, до пред некое време преку него се вклучував и на нет, а сега воопшто не сака да ме конектира. Ја имам програмата и ми се чини дека не би требало да е софтверски проблем, на кој и USB port да го закачам кабелот ми излегува ова.

Untitled.jpg

Чаре?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Не можам да го конектирам лаптопот со мобилниот, до пред некое време преку него се вклучував и на нет, а сега воопшто не сака да ме конектира. Ја имам програмата и ми се чини дека не би требало да е софтверски проблем, на кој и USB port да го закачам кабелот ми излегува ова.

Прегледај го приврзокот 45759

Чаре?
Restart na dvete PC/Tel

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Zdravo. Edno prasanje za laptop dell n5010 za zvukot priklucen preku hdmi kabel mi vadi zvuk samo na dva kanali. Kako da go npravam da vadi zvuk 5.1.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492

Прегледај го приврзокот 45759

Чаре?
На друг пс работи?

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Дечки зошто имам проблем со звукот , пуштам ЈУТУБ , песма кликам некоја и ништо не се слуша , па до 11 секунда застане такој

и ова

помош некој
--- надополнето: 6 јули 2012 во 13:38 ---
Нема потреба , само еден рестарт и завршив работа , во ред си е

Kajgana Shop

На врв Bottom