- Член од
- 30 април 2009
- Мислења
- 107
- Поени од реакции
- 1
ok, aj sega ako sakas vo pp daj mi link za daunlodiranje na windows 7 i ako sakas kazi mi za toa dll da go sredam.Може да се инсталира и на 256 ама само32битната, само не си гуглал доволно, само треба winsetup.dll фајлот да се отвори во hex едитор и да се едитира еден стринг, да се сејвне и да се врати фајлот во исото. Најдобро да ја инсталираш Starter верзијата како основна али за да ти ја понуди која верзија сакаш да ја инсталираш стартер/хоме/про/ултимејт треба /Sources/ei.cfg фајлот да го делетнеш од инсталационото iso.
Што пишува поточно ако може да кажеш ?Помош драги форумџии ....пред некој ден пробав да упалам едно куќиште уште од пред 7-8 години купено и ми бара нешто во врска со Floopy... дали знаете што да праам? да го носам на мајстор или ??
Благодарам однапред на помошта![]()
Тој широкиот кабел што иде у флопито ..приклучен ли ти еПомош драги форумџии ....пред некој ден пробав да упалам едно куќиште уште од пред 7-8 години купено и ми бара нешто во врска со Floopy... дали знаете што да праам? да го носам на мајстор или ??
Благодарам однапред на помошта![]()
абе глеј,коа го пуштам да работи почнува нормално се и после тоа црната позадина место да пише windows mi sе појавува eror и ми бара нешто за флопиТој широкиот кабел што иде у флопито ..приклучен ли ти е
Или уште подобро... извади ги каблите ..широкиот и тој за струја од флопито, не ти треба флопи диск!
Неколку години неуклучено ..и не ти јавува нешто во врска со саатот?
Сликај со телефон или пиши што ти пишува.абе глеј,коа го пуштам да работи почнува нормално се и после тоа црната позадина место да пише windows mi sе појавува eror и ми бара нешто за флопи![]()
Можеби имаш проблем со оперативниот систем, Најпрво пробај исклучиго флопито од BIOS , или искличиго од кабли , па потоа види што ке ти кажи .........абе глеј,коа го пуштам да работи почнува нормално се и после тоа црната позадина место да пише windows mi sе појавува eror и ми бара нешто за флопи![]()
Не мора да сликаш... препиши од екранот..абе глеј,коа го пуштам да работи почнува нормално се и после тоа црната позадина место да пише windows mi sе појавува eror и ми бара нешто за флопи![]()
Restart na dvete PC/TelНе можам да го конектирам лаптопот со мобилниот, до пред некое време преку него се вклучував и на нет, а сега воопшто не сака да ме конектира. Ја имам програмата и ми се чини дека не би требало да е софтверски проблем, на кој и USB port да го закачам кабелот ми излегува ова.
Прегледај го приврзокот 45759
Чаре?
Пробано е тоа, не функционира.Restart na dvete PC/Tel
На друг пс работи?Не можам да го конектирам лаптопот со мобилниот, до пред некое време преку него се вклучував и на нет, а сега воопшто не сака да ме конектира. Ја имам програмата и ми се чини дека не би требало да е софтверски проблем, на кој и USB port да го закачам кабелот ми излегува ова.
Прегледај го приврзокот 45759
Чаре?