Преку сејф мод направи систем ресторе, или пак избришиги темите што си ги симнал.Вчера симнував некои теми од интернет за Виндоус 7. За да фатат темите симнав и некој Универзал Пачер за теми. Направив пач на три фајла што ми побара и после некое време изгубив звук. Почна компјутерот да ми сецка. Кога одам десен клик на десктоп и Personalize ми дава ерор Explorer.exe Class not registered. Но тоа не е се (како што викаат на топ шоп).
Никако не можам да направам system restore затоа што најверојанто све е толку добро зезнато. На system restore ми го дава следниов error.
A Volume Shadow Copy Service component encountered an unexpected error. Check the application event log for more information.
Пробав од сервиси да го активирам овој процес (затоа што беше disabled) ама пак ништо не се менува.
Некое чаре?
Енибади? Самбади?Темите ги избришав уште вчера.
Интересното е што сега пробав систем ресторе од сејф мод и таму не сакаше.
Нешто друго?
Проба SYSTEM RESTORE ама преку Windows 7 CD?Вчера симнував некои теми од интернет за Виндоус 7. За да фатат темите симнав и некој Универзал Пачер за теми. Направив пач на три фајла што ми побара и после некое време изгубив звук. Почна компјутерот да ми сецка. Кога одам десен клик на десктоп и Personalize ми дава ерор Explorer.exe Class not registered. Но тоа не е се (како што викаат на топ шоп).
Никако не можам да направам system restore затоа што најверојанто све е толку добро зезнато. На system restore ми го дава следниов error.
A Volume Shadow Copy Service component encountered an unexpected error. Check the application event log for more information.
Пробав од сервиси да го активирам овој процес (затоа што беше disabled) ама пак ништо не се менува.
Некое чаре?
Го решив проблемот со repair на виндоусот со цеде.Вчера симнував некои теми од интернет за Виндоус 7. За да фатат темите симнав и некој Универзал Пачер за теми. Направив пач на три фајла што ми побара и после некое време изгубив звук. Почна компјутерот да ми сецка. Кога одам десен клик на десктоп и Personalize ми дава ерор Explorer.exe Class not registered. Но тоа не е се (како што викаат на топ шоп).
Некое чаре?
Барај Daz Loader го има на замунда а би требало и на другите тракери да го има. Едноставно е, со само еден клик.Како да го активирам Windowsот? (7мица)
Знам постоеше некоја програма, ми средуваше еден другар порано ама заминат е во Франција и оставен сум сам на себе со ова чудово