- Член од
- 13 ноември 2009
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 0
Ај разгледај дефиниции за зборот конвертирање па врати се со поасална реченица. Ова што го кажа нема никаква смисла.7цава нема windows movie maker. Како да конвертирам сега мп3 во видео, дајте некои freeware програмче...
До сега сега го покажуваше и одеднаш го снема? Што имаш ново инсталирано откако ти се појавил проблемов? Да не си имал некоја незгода со лаптопот, да ти падне и слично? Оди десен клик properties таму во device manager и види што има, што пишува, troubleshoot нешто а уZosto kaj mene ne mi go pokazuva cd-romot
I vo Computer Managment mi dava izvicnici
Imam Laptop HP ProBook 4520sПрегледај го приврзокот 31969Прегледај го приврзокот 31970
Проблем со драјверот... адни ме на скајп: viktor.mar ќе ти кажам како да го средиш..Zosto kaj mene ne mi go pokazuva cd-romot
I vo Computer Managment mi dava izvicnici
Imam Laptop HP ProBook 4520sПрегледај го приврзокот 31969Прегледај го приврзокот 31970
ниту а, ниту у :p... Чоекот ги има помешано драјверите... Windows 7 под дејство на "алкохол" (Користењето на CCleaner на win 7 понекогаш прави проблем - не е баш компатибилно) прави ГОООЛЕМИ проблеми...До сега сега го покажуваше и одеднаш го снема? Што имаш ново инсталирано откако ти се појавил проблемов? Да не си имал некоја незгода со лаптопот, да ти падне и слично? Оди десен клик properties таму во device manager и види што има, што пишува, troubleshoot нешто а у
ооооокеееј де, сакам од аудио запис да направам видео запис. Може?Ај разгледај дефиниции за зборот конвертирање па врати се со поасална реченица. Ова што го кажа нема никаква смисла.
Па пак не се прави со конвертер тоаооооокеееј де, сакам од аудио запис да направам видео запис. Може?![]()
Се рестартира пак маме му ебамНенадејно рестартирање на компјутер може да биде поради несоодветна функција на скоро секој дел од компјутерот така да не би знаел.
Но ајде форматирај па ќе видиме... ваљда грешам
P.S. зачисти го од прашина ако си во можност.
Да не си во заблуда малце ? првен осигурај се која верзија ја користел на цц клинер на Win 7 па после збори од верзија на v2.... е ново програмирана за Win 7 така да не верувам дека е му е од клинерот, а тоа што му се пушта музика кога ке отиде во My document е нај голема веројатност од вирус и слични срања ама цц клинерот не е провереноПроблем со драјверот... адни ме на скајп: viktor.mar ќе ти кажам како да го средиш..
ниту а, ниту у :p... Чоекот ги има помешано драјверите... Windows 7 под дејство на "алкохол" (Користењето на CCleaner на win 7 понекогаш прави проблем - не е баш компатибилно) прави ГОООЛЕМИ проблеми...
Пример: Братучед ми користеше еден програм исто така за поправање на "грешките" во регистарот и кога ќе одеше во My Document му се пушташе медиа плеерот![]()
Значи бате, сакав да посочам дека клинерот има багови.... А тоа за my document сигурен сум дека е од мешање на регистрите (нема шанса да е од вирус.... Да закачиш вирус на my document е невозможно - а и да е возможно тоа е многу тешко да се испрограмира... А кога ќе размислиш малку "подлабоко" ќе се запрашаш: "Што к*р ќе му направи ваквиот вирус на неговиот компјутер?"Да не си во заблуда малце ? првен осигурај се која верзија ја користел на цц клинер на Win 7 па после збори од верзија на v2.... е ново програмирана за Win 7 така да не верувам дека е му е од клинерот, а тоа што му се пушта музика кога ке отиде во My document е нај голема веројатност од вирус и слични срања ама цц клинерот не е проверено
нема што да е тешко да се испрограмира кога спомнав вирус не мислев стрикно на вирус тука се spyware ,adware malware кој се наманети да го забаваат корисникотЗначи бате, сакав да посочам дека клинерот има багови.... А тоа за my document сигурен сум дека е од мешање на регистрите (нема шанса да е од вирус.... Да закачиш вирус на my document е невозможно - а и да е возможно тоа е многу тешко да се испрограмира... А кога ќе размислиш малку "подлабоко" ќе се запрашаш: "Што к*р ќе му направи ваквиот вирус на неговиот компјутер?"
Поздрав
П.С. Јак аватар![]()
Како што гледам не си запознаен баш со програмирањето... spyware, adware malwar, итн, итн... мора да бидат направени (програмирани) за да можат да се користат.... Не гледам некаков ќар креаторот да има од таков вид "програма" (My document --> Windows media player)нема што да е тешко да се испрограмира кога спомнав вирус не мислев стрикно на вирус тука се spyware ,adware malware кој се наманети да го забаваат корисникотнекој вируси не се да го оштетат компјутерот тука ти се тројанците кој се наменети за шпиунажа црвците се наменети за крадење на доверливи информации, spyware, adware malware и сл ти се наменети да за превара да го забаваат корисникот или да му подвалат некој така наречено антивирус кој се инсталира сам и слични срања додека вирусите прават други работа го напааѓаат антивурусот и други работи
Вака сеа клинерот има багови само ако се надогради некој прелистувач тоа кога се случува одма бргу се надоградува и и клинерот
а за аватарот е моја креација само ти ми го украде![]()
Oсвен Исус друг неможе да прави чудаооооокеееј де, сакам од аудио запис да направам видео запис. Може?![]()
Не... пак нешто си ми нелогичен, извини јас се отакажувам.ооооокеееј де, сакам од аудио запис да направам видео запис. Може?![]()
Трк на сервисСе рестартира пак маме му ебам!
Иначе не смеам да го отварам, се уште е под гаранција и не е мој.
Средив, не се секирај. Симнав Windows Live Essenitals, таму го има Movie Maker-от и го направив она што сакав, а не можев да ти го објаснам. Поздрав!Не... пак нешто си ми нелогичен, извини јас се отакажувам.
еден рестарт на системотChrom-от ме зезаше. Gо избришав скроз, со рево значи сосе регистри сосе се комплет, и сеа коа одново го инсталирам ми го дава следново: The installer encountered error 3. Можно е некои регистри да останале ама никако не можам да ги најдам се живо пробав а не ми се преинсталира само ради него
Чаре....?![]()