Фала на одговоротАј прочитај ги овие начини...дај боже да ти помогне некој .. позз
Ako koristis Firefox, odi na VIEW - CHARACTER ENCODING - Cyrillic (Windows-1251)Vasite postovi na forumov koi se na kirilica namesto bukvi mi izleguvaat kvadratcinja. Ve molam pomosh i pishete mi na latinica za da mozham da prochitam XD
Пак јас ако може да ми кажете која е најјаката графичка што може да се стави на ова чудоИнформации за матичната плоча :
ID на матичната плоча <DMI>
Име на матичната плоча IBM 830531G
Информации за FSB (Front Side Bus) :
Тип на собирницата Intel NetBurst
Ширина на собирницата 64 bit
Реална фреквенција 133 MHz (QDR)
Ефективна фреквенција 533 MHz
Пропусност 4265 MB/s
Информации за мемориската собирница :
Тип на собирницата DDR SDRAM
Ширина на собирницата 64 bit
Реална фреквенција 133 MHz (DDR)
Ефективна фреквенција 267 MHz
Пропусност 2133 MB/s
Информации за собирницата на чипсетот :
Тип на собирницата Intel Hub Interface
Ширина на собирницата 8 bit
Реална фреквенција 67 MHz (QDR)
Ефективна фреквенција 267 MHz
Пропусност 267 MB/s
Ако може некој да ми каже за матичнава каква графичка можам да ставам? јас не се разбирам баш у компјутери..симнав програмче едно еверест и ова ми го даде за матичната, и незз како да проверам.
благодарност однапред
Не. Зависи од големината не екранот но пошто имаш лаптоп ќе важи гаранција ако имаш повеќе од 4-5 мртви пиксели.Ај ако знае некој нека ми кажи дали ми важи гаранцијата и за појавување на мртва точка на екранот од лаптопот...?
Не. Зависи од големината не екранот но пошто имаш лаптоп ќе важи гаранција ако имаш повеќе од 4-5 мртви пиксели.
Па тоа е. Ако прашаш нема да изгубиш ништо само ќе ти потврдат или можеби ќе ти речат дека за појавувањето на мртвите пиксели ти си крив и не важи гаранција за тоа..ова посебно во амцНе само 1 точка е значи џабе да не одам да прашвам во АМЦ?
Колку гига ти е? Провери да не имаш некои скриени фолдери.c particija mi pokazuva deka e polna, a nema nisto na nea,care nekoe?
А има ли шанси да се поправи мртов пиксел?Па тоа е. Ако прашаш нема да изгубиш ништо само ќе ти потврдат или можеби ќе ти речат дека за појавувањето на мртвите пиксели ти си крив и не важи гаранција за тоа..ова посебно во амц
Има неколку начини. Но дали навистина работаат и даваат добри резултати не знам. Некој ако има веќе искуство со тоа да ти каже подобро. Но сепак погледни тука и тука има исто така можеш и да гуглаш или да гледаш youtube видеа па ако сакаш пробај но многу внимателно.А има ли шанси да се поправи мртов пиксел?