Помош, софтверски проблеми и совети

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Изгаси го и интернетот, па после кажи дали ќе слушаш сеуште.
Не го слушах едно време после пак се појави.
А сеа ми текна,нели на убунтуто има switch between workspaces.
Има на таскбаро можеш да си ги менуваш работните места (пример на едно место имаш едни апликации и долу само повлечеш и имаш нова работна околина) а приметив неколку дена го нема истото.Да не е нешто таму уклучено,ама па од дека слаткар и сл компанија кај мене?

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
На сестра ми несакајки го избришав SigmaTel саунд aka аудио HD драјверон и сега пробуам да инсталирам али несака. Ми вика error нешо.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
На сестра ми несакајки го избришав SigmaTel саунд aka аудио HD драјверон и сега пробуам да инсталирам али несака. Ми вика error нешо.
Избриши го целосно старитот драјвер, провери со сигурност дали ја имаш правата верзија- спрред моделот на матична, рестартирај влези во сејф моуд (стискај нон стоп ф8 додека се подига компјутрот и избери сејф моуд со нетворк) дојди во сејф мод, десен клик на драјверот и ран како администратор.

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Избриши го целосно старитот драјвер, провери со сигурност дали ја имаш правата верзија- спрред моделот на матична, рестартирај влези во сејф моуд (стискај нон стоп ф8 додека се подига компјутрот и избери сејф моуд со нетворк) дојди во сејф мод, десен клик на драјверот и ран како администратор.
А преку run да го избришам ( сеа незнам како од таму се бриши ) или папката во C?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Не, не сум јас Корун, да преку сејф моуд, осигурај се првин дека драјверите ти се на декстоп, избирани според моделот на матична кој го има на конфигурацијата.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Ај некој нека ми кажи ако знае што можи да е проблемот ми се блокира лаптопот на сред работа и ништо не можеше да се отвори ни Start ни Task manager, а и стрелката не мрдаше???

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ај некој нека ми кажи ако знае што можи да е проблемот ми се блокира лаптопот на сред работа и ништо не можеше да се отвори ни Start ни Task manager, а и стрелката не мрдаше???
милион ствари може да се искрено
добриот компјутерџија селектира најчести 10 и увек испаѓа дека е десетото шо ќе го проба

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
хахаха а што да направам за да видам што можи да му се дешава зш ко ми блокира морав од струја и батеријата да му ја извадам???

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Помош! Како да го инсталирам овој уиндовс: TORRENT HERE!
Се вика Windows XP Pro Performance Edition Dec 2009.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
nfo-то

имаш и readme.txt може пишува нешто

+ .iso е, што значи ќе искористиш неро и ќе одбереш burn image to disk.. и ќе следиш инструкции?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
хахаха а што да направам за да видам што можи да му се дешава зш ко ми блокира морав од струја и батеријата да му ја извадам???
Мене ми личи на проблем со графичка/хард.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Нецели 2 месеци кај што го имам купено :S што да правам да го носам кај што го купив во АМC ? само еднаш ми се има случено...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Нецели 2 месеци кај што го имам купено :S што да правам да го носам кај што го купив во АМC ? само еднаш ми се има случено...
Ако е само еднаш, нема проблем, се случува и од други работи...може и софтверски да е, што си инсталирал последно?

Kajgana Shop

На врв Bottom