T
Tetro
Гостин
Ова напамет ти пишувам сега:[FONT="]
Windows XP
[/FONT]
Десен клик на десктоп > Properties > Themes > Избери друга тема > Клик Apply
или вака
Ова напамет ти пишувам сега:[FONT="]
Windows XP
[/FONT]
CallМи ја снема графичката од компјутерот како можам да ја вратам?????
Call
Не стварно, мислиш на драјверите ти се избришани???
Оди на My Computer десен клик, и на Manage потоа во табот Device Manager ќе бараш Display Adapters, и кажи дали е таму графичката но е обележана со пречкртано црвено...Незнам на компјутерот не ја покажува воопшто...
Оди на My Computer десен клик, и на Manage потоа во табот Device Manager ќе бараш Display Adapters, и кажи дали е таму графичката но е обележана со пречкртано црвено...
Чим имаш интернет не гибај таму, за Display Adapters ти велам, пошто ти како што кажуваш имаш проблем со графичка.... или дај една слика од кај тебе од Device ManagerИма на Network Adapters пречкртано црвено.
Чим имаш интернет не гибај таму, за Display Adapters ти велам, пошто ти како што кажуваш имаш проблем со графичка.... или дај една слика од кај тебе од Device Manager
Ресетирај, или пак по скенирање на промени кај хардверот би требало да ти се појави ако ништо друго VGA-standard adapter ... отвори го и одбери upgrade. Или пак најди ги драјверите на CD, интернет и директно преинсталирај. Да имаше 7-ца полесно ќе го средеше проблемот.
Еве што извади..Таму горе кај што ти е почетокот маркиран со црно, оди на него и оди на Scan for Hardware Changes, и треба да ти ја извади графичката и да ти побара драјвери, и ако го имаш цд-то инсталираш ако не кажи што графичка имаш ќе ти дадам линк за симнување...
Па не ти се инсталирани драјверите од градичка, што графичка имаш????
Па не ти се инсталирани драјверите од градичка, што графичка имаш????