Alekr
Kajgana's Heroj Ulice
- Член од
- 28 ноември 2010
- Мислења
- 2.728
- Поени од реакции
- 1.913
све тоа супер.. само коа почнав да ги инсталирам те пред да заврши инсталирањето доле лево ми пишува дека се појавил некој проблем при инсталирањето и дека можно е да не работи ко што треба принтерот... помош!?
ТОгаш вака......Пробај од тој USB порт што е поставен принтерот , приклучи го на друг порт и пак инсталирај драјвери ако е потребно....све тоа супер.. само коа почнав да ги инсталирам те пред да заврши инсталирањето доле лево ми пишува дека се појавил некој проблем при инсталирањето и дека можно е да не работи ко што треба принтерот... помош!?
ама и драјверите нејкат да се инсталираатТОгаш вака......Пробај од тој USB порт што е поставен принтерот , приклучи го на друг порт и пак инсталирај драјвери ако е потребно....
64 е32 bit или 64 бит ти е Windows ???
Не се откажувај, прво одинсталирај ги 32 битните драјвери (па и другите 64битни), приклучи го во усб порта за која знаеш дека функционира, второ вклучи го во струја и вклучи го да работи. Трето, би требало windows-ot да препознае дека е вклучен уред и да го препознае за да му инсталира драјвери (ако не го препознае, моеш рачно да му посочиш на ОС каде си ги спуштила драјверите, да ги земе од таму). Откако ќе ги инсталира, можеш ако сакаш и да ги апдејтуваш. И ја се врткав со едн усб епсон (stylus cx3200) па после вакво спојување и наоѓање на драјверите, му ги инсталирав додатоците и epson twain скенер драјверот...и сега си работи добро.несака чудово... и се откажувам... фала во секој случај
Па знам за ова со виртуелна машина али не знам како да го изведам Ќе може ли помош?Која е таа програма?
Можеш ако сакаш да си инсталираш виртуелна машина на 7ца што ќе користи ХР и ќе имаш компјутер во компјутер
Ве молам некој да ми помогне..
Вчера го уклучувам компјутеров на мој акаунт (user) и гледам позадината од ХР со зелената ливада, син таскбар и recycle bin.. ништо друго,а си имав тема од Windows Blinds, object dock и неколку битни фолдери.. Кога ќе видам во C:\Documents and Settings\user\Desktop ги има..
и ми се појавува ова нешто..
Прегледај го приврзокот 37303
а проба да го избришеш Windows Blinds и object dock ,па да видиш ??ВЕ МОЛАМ НЕКОЈ ДА МИ ПОМОГНЕ ОКОЛУ ОВА.. МНОГУ МИ Е ИТНО..