Помош, софтверски проблеми и совети

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Имам пробем со USB. Кога сакам да копирам нешто на него после неколку минути престанува да копира , како да е извадено. пробав форматирав проверив од грешки ама пак не сака да работи како што треба.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
За bookmarks од Мозила оди во Bookmarks - Organize Bookmarks и горе во делот Import and Backup (Или на Македонски соодветно)

За Skype имаш финта провери тука

----------
Mr.InF3ction и Dark HaCkeR не одете офф топик следен пат добивате картони.
Изгледа не ме пратиш од почеток. Никако, ни во сејф мод неможам да ја подигнам вистата. Од лаптоп пишувам сега. Да можам еднаш само за последен пат да се логирам и да влезам во вистата, многу ќе ми значи:D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Изгледа не ме пратиш од почеток. Никако, ни во сејф мод неможам да ја подигнам вистата. Од лаптоп пишувам сега. Да можам еднаш само за последен пат да се логирам и да влезам во вистата, многу ќе ми значи:D
Да, сега видов, најдобро симни live cd linux и потоа префрли си се од партицијата каде што ти е инсталиран windowsot на останатите партиции, ако немаш ќе мора да креираш или да префрлиш на екстерен хард диск итн...
Или истото преку USB со XP како што веќе ти спомнаа.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Знам тоа да го направам, али така нема да можам да ги извадам Bookmarks од мозила, некои разговори од скајпот, снимени пасворди во мозилата... и ред други работи ќе ми отидат.
Влези во компјутерот како што ти рекоа...преку усб или некое лајф цд....
Bookmarks-ите и се твое во Firefox ти се во папката на следната патека

C:\Users\твојот јузер\AppData\Roaming

Фолдерот mozila целосно ископирај го негде на сигурно па после ко ќе го средиш виндовсот вади што сакаш од него. Или наново ко ќе инсталираш лисица едноставно ископирај ја копијата на таа патека

Истиот начин е и за другите работи.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Може на ПП линк за НОД 32 лиценциран?!?!

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Imam Windows 7 Build 7100, kako do Full verzija ?

*Izvinete za latinica, nemam podrska na komp :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Да, сега видов, најдобро симни live cd linux и потоа префрли си се од партицијата каде што ти е инсталиран windowsot на останатите партиции, ако немаш ќе мора да креираш или да префрлиш на екстерен хард диск итн...
Или истото преку USB со XP како што веќе ти спомнаа.
Влези во компјутерот како што ти рекоа...преку усб или некое лајф цд....
Bookmarks-ите и се твое во Firefox ти се во папката на следната патека

C:\Users\твојот јузер\AppData\Roaming

Фолдерот mozila целосно ископирај го негде на сигурно па после ко ќе го средиш виндовсот вади што сакаш од него. Или наново ко ќе инсталираш лисица едноставно ископирај ја копијата на таа патека

Истиот начин е и за другите работи.
Значи од поправање на оштетенава виста се одкажувате сите? Нема некој да сретнал некакво решение?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Значи од поправање на оштетенава виста се одкажувате сите? Нема некој да сретнал некакво решение?
Е.....ЈБГ.....до сега десет пати ќе го средеше виндовсот!

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Е.....ЈБГ.....до сега десет пати ќе го средеше виндовсот!
10 пати ќе снимев нова виста, ама старава ниеднаш немаше да ја подигнам:D

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Имам пробем со USB. Кога сакам да копирам нешто на него после неколку минути престанува да копира , како да е извадено. пробав форматирав проверив од грешки ама пак не сака да работи како што треба.
Народе дај помагајте не е мое усбто :nesum:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Ваљда ја погодив темата...
Отоврам hidden folder и се океј тоа се отвора но кога ќе стиснам тоа после да ги покажува скриените фолдери не сака да ги покажува. Ми кажа едан другарка дека можда да е поради вирус пошто и нејзе така и правело па и дале некое програмцхе инсталирала исцхистило тоа се па псоел го избришала и профункционирале скриените фолдери... Па да прашам некој дали знае во што е проблемот? Или како да го најдам програмчето?

Kajgana Shop

На врв Bottom