statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
oкеј си го средив другше тоа
го пуштам у компатибилити мод за 2000ка и фура....релативно
сеа иам нов ерор
GTA IV FATAL ERROR: DD3D30
any1?!
oкеј си го средив другше тоа
читај тукаGTA IV FATAL ERROR: DD3D30
any1?!
[/FONT][/COLOR]
го пробав ова уште пред да постирам
Дознај ја лозинката... поинаку неможи. Од кај што си го симнал рарот можи ја пишува таму.како можам да отпакувам пасворд протектед рар фајл?? :nesum:
Исто другар вака имаше проблем ...види смени монитор ... кај него беше до мониторот нешто изгорен загревање ваљдаimam eden problem so pc-to
po 5-10 min rabota mi se pojavuva crna slika t.s kako monitorot da e isklucen i nemoze nisto dase pravi , a kompijuterot si raboti
probav so system restore ali pak si e isto
lek za ova ??
ili ednistveno format ?
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=enoкеј си го средив другше тоа
го пуштам у компатибилити мод за 2000ка и фура....релативно
сеа иам нов ерор
GTA IV FATAL ERROR: DD3D30
any1?!
mozda e i do toa da zagreva nestoИсто другар вака имаше проблем ...види смени монитор ... кај него беше до мониторот нешто изгорен загревање ваљда
не е тоаhttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en
Пушти го и остави го да заврши.
пробај на парттицијата пермисиите да и ги смениш оние read write ... па логирај се со обичниот и види дали ке можеш да правиш нешо .. мислам дека ке го покажува само али нема да може НИШТО да правиИмам два јузера на пц-то. Еден е администратор, другиот е лимитед акаунт. Како да направам на админстраторскиот(заштитен со лозинка), една партиција да не ја покажува на тој другиот(кој нема лозинка). Другите 4 партиции нека ги покажува?
пробај на парттицијата пермисиите да и ги смениш оние read write ... па логирај се со обичниот и види дали ке можеш да правиш нешо .. мислам дека ке го покажува само али нема да може НИШТО да правиИмам два јузера на пц-то. Еден е администратор, другиот е лимитед акаунт. Како да направам на админстраторскиот(заштитен со лозинка), една партиција да не ја покажува на тој другиот(кој нема лозинка). Другите 4 партиции нека ги покажува?
Ај помош дечки.. како да го тргнам ова
Ask for GENUINE microsoft software да не ми се појавува..
ептем не нервира !!!
дајте некоја алатка нешо...
пиши ми на ПП, кој оперативен го имаш, XP?Ај помош дечки.. како да го тргнам ова
Ask for GENUINE microsoft software да не ми се појавува..
ептем не нервира !!!
дајте некоја алатка нешо...