Помош, софтверски проблеми и совети

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
најди си го .exe фајлот на нет :smir:

--- надополнето ---

симни ccleaner и зачисти малку

oкеј си го средив другше тоа
го пуштам у компатибилити мод за 2000ка и фура....релативно
сеа иам нов ерор

GTA IV FATAL ERROR: DD3D30

any1?!

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
како можам да отпакувам пасворд протектед рар фајл?? :nesum:

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
imam eden problem so pc-to

po 5-10 min rabota mi se pojavuva crna slika t.s kako monitorot da e isklucen i nemoze nisto dase pravi , a kompijuterot si raboti

probav so system restore ali pak si e isto

lek za ova ??

ili ednistveno format ?

Член од
2 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
2
imam eden problem so pc-to

po 5-10 min rabota mi se pojavuva crna slika t.s kako monitorot da e isklucen i nemoze nisto dase pravi , a kompijuterot si raboti

probav so system restore ali pak si e isto

lek za ova ??

ili ednistveno format ?
Исто другар вака имаше проблем ...види смени монитор ... кај него беше до мониторот нешто изгорен загревање ваљда

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Имам два јузера на пц-то. Еден е администратор, другиот е лимитед акаунт. Како да направам на админстраторскиот(заштитен со лозинка), една партиција да не ја покажува на тој другиот(кој нема лозинка). Другите 4 партиции нека ги покажува?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ај помош дечки.. како да го тргнам ова
Ask for GENUINE microsoft software да не ми се појавува..
ептем не нервира !!!

дајте некоја алатка нешо...

--- надополнето ---

Имам два јузера на пц-то. Еден е администратор, другиот е лимитед акаунт. Како да направам на админстраторскиот(заштитен со лозинка), една партиција да не ја покажува на тој другиот(кој нема лозинка). Другите 4 партиции нека ги покажува?
пробај на парттицијата пермисиите да и ги смениш оние read write ... па логирај се со обичниот и види дали ке можеш да правиш нешо .. мислам дека ке го покажува само али нема да може НИШТО да прави

--- надополнето ---

пробај на парттицијата пермисиите да и ги смениш оние read write ... па логирај се со обичниот и види дали ке можеш да правиш нешо .. мислам дека ке го покажува само али нема да може НИШТО да прави

--- надополнето ---

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Ај помош дечки.. како да го тргнам ова
Ask for GENUINE microsoft software да не ми се појавува..
ептем не нервира !!!

дајте некоја алатка нешо...

За твојот проблем линк на ПП.

За мојот - нема на партициите опција Read only, Write... - тоа само на папки.

Член од
11 февруари 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
Ми требаат фонтови кирилични и тоа Times new roman Cyrillic, Tahoma Cyrillic, Arial Cyrillic. Ве молам за помош ако знае некој кај може да ги најдам.

Kajgana Shop

На врв Bottom