Помош, софтверски проблеми и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ми требаат фонтови кирилични и тоа Times new roman Cyrillic, Tahoma Cyrillic, Arial Cyrillic. Ве молам за помош ако знае некој кај може да ги најдам.
Симни ги овие фонтови, исто оди тука, пиши си ја твојата e-mail адреса и ќе ти ги пратат по меил (автоматски)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Користам Windows Live Messengeder (MSN) верзија од 2009 година на Windows XP. Во последните неколку месеци нон стоп се исклучува. Значи веднаш штом се поврзам и се појават контактите се дисконектира за неколку секудни. Помош?

T

Tetro

Гостин
Користам Windows Live Messengeder (MSN) верзија од 2009 година на Windows XP. Во последните неколку месеци нон стоп се исклучува. Значи веднаш штом се поврзам и се појават контактите се дисконектира за неколку секудни. Помош?
пробај да се лоѓираш преку meebo.com па кажи како е

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Преку meebo или iloveim се функционира најнормално. Проблемот е кога се вкучам преку MSN иако 3 пати гобришев па го реинсталирав

T

Tetro

Гостин
Преку meebo или iloveim се функционира најнормално. Проблемот е кога се вкучам преку MSN иако 3 пати гобришев па го реинсталирав
па ако ти е добар, со здравје да си го користиш :smir:

--- надополнето ---

Kako da istaliram vlc player na ubuntu :jaj:

zosto nema .exe file
http://www.videolan.org/vlc/download-ubuntu.html

R

Rigel Kent

Гостин

--- надополнето ---

http://www.videolan.org/vlc/download-ubuntu.html

Open Synaptic (System -> Administration -> Synaptic Package Manager). In Settings -> Repositories, make sure you have a "universe" repository activated.
Search for vlc and install it. You should also install vlc-plugin-pulse, mozilla-plugin-vlc.

Ova go najdov (malku e zeznato ovde e prevedeno na makedonski) no nikako ne ja prima datotekata za instalacija samo ova vo zeleno ne go napraviv vo postapkata :)

T

Tetro

Гостин
Ova go najdov (malku e zeznato ovde e prevedeno na makedonski) no nikako ne ja prima datotekata za instalacija samo ova vo zeleno ne go napraviv vo postapkata :)
епа најди кај ти е лоциран инсталациониот фајл, и инсталирај.

слики не давам, немам убунту инсталирано.

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Mi treba programa za prevod od angliski na makedonski za celi paragrafi na tekstovi ili pak programa sto funkcionira kako recnik? Dajte link ili ime na programata.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
PROGRAMA druze programa, google translate dava mnogu gramaticki greski plus smisolot na recenicite e katastrofa.
А ти СЕРИОЗНО мислиш дека постои такво нешто?

Мислам на програма која НЕ ПРАВИ ГРАМАТИЧКИ ГРЕШКИ и во која речениците имаат ПЕРФЕКТНА СМИСЛА??? :kesa:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Не е добар. Ти велам, ако се вклучам преку МСН ме дисконектира за 2 секунди ако се вклучам преку meebo го нема овој проблем

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
А ти СЕРИОЗНО мислиш дека постои такво нешто?

Мислам на програма која НЕ ПРАВИ ГРАМАТИЧКИ ГРЕШКИ и во која речениците имаат ПЕРФЕКТНА СМИСЛА??? :kesa:
Of bukvalisti luge breee.... pisav AKO IMA programa ( zaso da nema programa, denes ima programi za milion raboti za ova da nema ) a ako nema pobarav elektronski recnik , pa ako nekoj moze da pomogne povelete, inaku zapoznat sum karakteristikite na Google translate pa ako mi bil od korist nema da sum pisel tuka. pozz i fala za trudot

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Of bukvalisti luge breee.... pisav AKO IMA programa ( zaso da nema programa, denes ima programi za milion raboti za ova da nema ) a ako nema pobarav elektronski recnik , pa ako nekoj moze da pomogne povelete, inaku zapoznat sum karakteristikite na Google translate pa ako mi bil od korist nema da sum pisel tuka. pozz i fala za trudot
Нема и нема да има (барем не во следните 10 години, зборам за перфектна)

Ќе си преведуваш со Гугл, па после некој збор ќе си смениш на http://recnik.365.com.mk , ќе ја најдеш смислата на реченицата и ете ти. Перфек :)

Kajgana Shop

На врв Bottom