Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Некој софтвер ПРОВЕРЕН што би можел да врати избришани .doc фајлови? Пред саат време избришани, без формат без ништо. Само Shift + Delete? Име ми треба само. Пробав со Recover My Files и Nicleus Kerner не ми најдоа ништо.
File Scavenger

Со среќа :wink:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Зошто компјутерот ми се рестартира кога ке му текне? Одприлика на саат време се рестартира.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Зошто компјутерот ми се рестартира кога ке му текне? Одприлика на саат време се рестартира.
29583534 ствари може да се...
најпрво што ми текна - ти загрева...
пробај зачисти го малце куќиштето

Член од
15 април 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
вака сега : го форматирав ПЦто,инсталирав windows xp sp2. и сеа ми се јави проблем со звучната .....
незнам шо звучна користам и нз како можам да најдам дривер за истата ...
плс помош.

однапред благодарам

пс ова ми се појавува ко че пробам да пуштам некоја песна преку WMP.....> Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There may not be a sound device installed on your computer, it may be in use by another program, or it may not be functioning properly.<

Член од
6 април 2010
Мислења
101
Поени од реакции
8
Од кога го стави Виндос 7 64 бит ептен некако ми е спор.Чат-пат ќе му текне да се рестартира,па ќе ми закочи онака ни со маусот неможам да мрднам,и ја играм Хон па мн сецка,а планирам и вов да ја почнам од утре.????

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
вака сега : го форматирав ПЦто,инсталирав windows xp sp2. и сеа ми се јави проблем со звучната .....
плс помош.

однапред благодарам

пс ова ми се појавува ко че пробам да пуштам некоја песна преку WMP.....> Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There may not be a sound device installed on your computer, it may be in use by another program, or it may not be functioning properly.<
драјвери немаш
види што матична имаш и најди си драјери за звукот (претпоставувам дека имаш онборд звучна)

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Вируси, лоши драјвери, прегревање на некој дел итн. Види ако ти дава плав екран пиши ја грешката, можда некој ситен проблем е...

плс помош.

однапред благодарам

види според матичната ако ти е онборд звучна картица и ќе го најдеш драјверот.
за да видиш што делови има у компјутерот инсталирај си еверест :wink:

Од кога го стави Виндос 7 64 бит ептен некако ми е спор.Чат-пат ќе му текне да се рестартира,па ќе ми закочи онака ни со маусот неможам да мрднам,и ја играм Хон па мн сецка,а планирам и вов да ја почнам од утре.????
прв пат ли инсталираш виндоус 7 ?
колку рам имаш ?
нешто да не имаш вируси, драјвери све ли си има инсталирано ?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Simnav ama ne se instalira neso prasalnici pasvordi bara ..
На македонски т.е кирлица ли треба да биде програмов, и користиш ли други програми на тој компјутер кои се со кирилично писмо?

Kajgana Shop

На врв Bottom