Помош, софтверски проблеми и совети

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Некој MP3 Conventer да ми кажите и да ми дадите линк за него, бидејќи не можам да барам на интернетов поминат ми е лимитов. :S

ps. спуштив некој MP3 Conventer ама бараше да се упдејтира. По можност да не е таков.

Фала однапред.
од што во mp3?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
^^
Па овде пишува "Microstft Wave Sound Format". Мислам дека ко WMA се нешо овие... :toe:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
2010 година сме, имаме релативно брз интернет со голем трансфер, не биди толку скржав :)
Не ми е за то. :) Поминат ми е лимитов на нетов и дур да се спуштит 100години. :)

Инаку аку не најдам до утре барем едно добро програмче, ќе го спуштам то шо ми го предложи mettalhammer. :toe::pipi:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не ми е за то. :) Поминат ми е лимитов на нетов и дур да се спуштит 100години. :)

Инаку аку не најдам до утре барем едно добро програмче, ќе го спуштам то шо ми го предложи mettalhammer. :toe::pipi:
Што се секираш, вечер е 1ви.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.972
Поени од реакции
143
Која програма ми треба да снимам видео од мојот пц. Како на клипот...?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.972
Поени од реакции
143
Изгледа грешка ме разбра. Сакам на пр. да имам видео чет на chatroulette.com и сакам да го задржам видеото (да го снимам во видео) значи да ми се снима се детално што правам на пц-то.
Youtube Downloader веќе имам инсталирано ама мене не ми треба клиповите од youtube, сакам јас да поставувам, мои.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Изгледа грешка ме разбра. Сакам на пр. да имам видео чет на chatroulette.com и сакам да го задржам видеото (да го снимам во видео) значи да ми се снима се детално што правам на пц-то.
Youtube Downloader веќе имам инсталирано ама мене не ми треба клиповите од youtube, сакам јас да поставувам, мои.
Најдобра програма за снимање на десктоп е Camtasia Studio (не е бесплатна), јас таа ја користам одлична е за други слободни програми не сум проверувал.

D

DartWader

Гостин
Пробај со MSN Discovery , доколку сакаш да снимаш разговор од МСН

MessengerDiscovery features a super easy to use webcam recorder. You will be able to record webcam sessions so that you can review what happened at a later date.

Доњнлоад тука

ако несакаш да снимаш мсн тогаш извади го Camstudio free

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.972
Поени од реакции
143
Најдобра програма за снимање на десктоп е Camtasia Studio (не е бесплатна), јас таа ја користам одлична е за други слободни програми не сум проверувал.
Пробај со MSN Discovery , доколку сакаш да снимаш разговор од МСН

MessengerDiscovery features a super easy to use webcam recorder. You will be able to record webcam sessions so that you can review what happened at a later date.
Доњнлоад тука
ако несакаш да снимаш мсн тогаш извади го Camstudio free
Завршив работа :smir:

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Можно ли е на windows wesmosis да се инсталира македонска поддршка? Сам од себе има англиска и арапска а а македонска нема во контрол панел?

Kajgana Shop

На врв Bottom