Помош, софтверски проблеми и совети

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Кога гледам видео на youtube или на некоа статиа (но и тие се прикачени преку youtube) сликата ми сецка. Видеото брзо се полни но сликата е со прекини, на пример кога слушам песна со спот, музиката пее без да прекинува, а снимката сецка.
Во што е проблемот и решение за него?

T

Tetro

Гостин
Кога гледам видео на youtube или на некоа статиа (но и тие се прикачени преку youtube) сликата ми сецка. Видеото брзо се полни но сликата е со прекини, на пример кога слушам песна со спот, музиката пее без да прекинува, а снимката сецка.
Во што е проблемот и решение за него?
исчисти го кешот на пребарувачот со crap cleaner

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
инсталитрав ко што пише во темата но имам два хард диска и ми чита само еден помогнете пишите и на скајп ivanninja18 ако сакате :toe::tapp:
Ти ги чита двата хард дискови во BIOS?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
kade na bios na informacija ili ???

ama mislam deka linuxot uste ne go imam izbrisano.

Влези во BIOS во првото мени, види дали таму ти фигугира хард дискот, и ако го има, види дали е се точно (името на хард дискот - марката, моделот, капацитет во GB...)

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Еј се извинувам ако не е за тука постов,али за ми треба хитно ворд,фала.

Член од
26 јуни 2009
Мислења
79
Поени од реакции
0
имам еден доста зафркнат проблем веќе неколку дена со pc-to...цело време во позадина звук зуење има ептен многу...коа ќе стиснам на mute престанува...не знам што да правам :(

T

Tetro

Гостин
имам еден доста зафркнат проблем веќе неколку дена со pc-to...цело време во позадина звук зуење има ептен многу...коа ќе стиснам на mute престанува...не знам што да правам :(
кој оперативен систем го користиш?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пробај смени си звучки/слушалки.

Ако е исто, прочепкај низ сетинзите за звукот преку Control Panel.

Ако и ова не помага, пробај реинстал на драјверите и најди најнови.

D

DartWader

Гостин

Ај пробај иди муте само на звучникот во пц-то. Некои компјутери имаат вграден звучник. Може да ти е и до драјверите или звучната и провери на некој мп3 плеер вклучи ги слушалките/звучниците дали ке има зуење.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не можам да се откачам од овој ерор...дадената локацијата на еророт не постои ... :S
  1. Click Start, and then click Run.
  2. In the Open box, type chkdsk /f <drive>:, where <drive> is the letter of the drive on which the damaged file, folder or file system index exists.
  3. Click OK.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Kako да заштитам некој фолдер,со пасворд,само ја да можам да го оторам :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom