Jax Rebel
Navajo Rider
- Член од
- 6 јули 2008
- Мислења
- 5.269
- Поени од реакции
- 2.270
Ниту по ПП?Free Rapidshare Account постои, ама можеш да добиеш преку некои варез форуми, не тука.
Ниту по ПП?Free Rapidshare Account постои, ама можеш да добиеш преку некои варез форуми, не тука.
Tools > Audio and video setup...ZOSTO NE MI RABOTI KAMERATA NA MSN A JA INSTALIRAV???
Го рекламирам као да го имам произведено програмов ама ми врши работа...ваљда и за ова ќе послужи. Не е класичен ресајзер, но има и таква опција.Некој .avi ресајзер програм, или совет како да ја смалам резолуцијата на видео фајлот, имав доста добро програмче... на кое за жал не му го памтам името... прекопав по гугл за некои resizers ми дава некои срања кои не работат (пример од 800х600 на 300х100 сакам да го направам видеото)
Може ли со ИДМ да се симнуваат рапидшер линкови?
И уште нешто: Корисник сум на Он-нет т.е. сега Оне интернет и реализиран сообраќај проверувам на страната secure.on.net.mk. Е сега гледам таму сеуште ми покажува дека имам потрошено 5гб, а имам инсталирано и Ду-метер кој ми е подесен да ме известува кога ќе ги надминам 10-те гб. Ме предупреди сега, а баш симнувам 2 торента. Што е поверодостојно!?
Знам, знам. Но повторно си покажува толку 5, веќе 6, додека Du-meter ми покажува вкупен сообраќај 11Гб. Нема да е лошо пред крај на месецот да направам еден принт-скрин од secure.on.net.mk!На он.нет треба да се дисконектираш и пак да се конектираш за да ти се смени бројчаникот што ти брои трансфер.
Па пробај ако ја имаш програмата. Иначе за Рапидшер и останати слични сервиси најдобро е JDownloaderМоже ли со ИДМ да се симнуваат рапидшер линкови?
Кога ќе правиш нова компилација во тоа прозорчето од левата страна има да избериш ISO, DVD-Video, итн. Е од таму, избери го UDF или UDF+ISO. UDF ќе заврши работа (ако сакаш пробај со UDF+ISO).Дечки имам еден проблем,пробувам да изрежам филм на двд цеде, форматот на филмот е .мкв, го пуштам нерото идам Дата ДВД и кога пробувам да го ставам филмот ми го појавува следново :
Што го мачи ?
Средив.. Фала многу :smir:Па пробај ако ја имаш програмата. Иначе за Рапидшер и останати слични сервиси најдобро е JDownloader
Кога ќе правиш нова компилација во тоа прозорчето од левата страна има да избериш ISO, DVD-Video, итн. Е од таму, избери го UDF или UDF+ISO. UDF ќе заврши работа (ако сакаш пробај со UDF+ISO).
Подобро ти е од таму кај што гледаш на он-нет страната колку имаш симнато,зашо и ја имам ду-метер и ми дава дека имам симнато 19гб,и дека имам кабловскиl интернет,кога идам на нивната страна да проверам колку имам симнато ми дава 15.50 гб,а на ду-метер 19 гб,јас мислам дека подобро ти е од главната страна отколку од ду-метер зашо не е точен баш ду-метеротМоже ли со ИДМ да се симнуваат рапидшер линкови?
И уште нешто: Корисник сум на Он-нет т.е. сега Оне интернет и реализиран сообраќај проверувам на страната secure.on.net.mk. Е сега гледам таму сеуште ми покажува дека имам потрошено 5гб, а имам инсталирано и Ду-метер кој ми е подесен да ме известува кога ќе ги надминам 10-те гб. Ме предупреди сега, а баш симнувам 2 торента. Што е поверодостојно!?
Ти имаш инсталирано RC1 верзија која трае до 1 Март 2010 година. Најди си Windows 7 Ultimate RTM, и најди си на гугле како да направиш апдејт од RC1 во RTMИмам windows 7 веќе 2 месеци, работеше совршено до пред 2-3 дена кога ми јави дека имам уште 10 дена од користењето, дали можам да го преинсталирам со друга верзија, притоа да не ги изгубам податоците и инсталираните драјери и програми?