Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
За (XP) X:/Documents &
Settings/Owner/Application Data/Mozilla/Profiles/Default/bookmarks.html или побарај преку search, bookmarks.html

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Како да инсталирам уште еден виндоус на мојот пц.. веќе имам 7 ца .. сакам да ставам и линукс .. дали има некој програм што може да среди тоа .. гледав на форумов ама не можам да го најдам тоа сега ...

T

Tetro

Гостин
Како да инсталирам уште еден виндоус на мојот пц.. веќе имам 7 ца .. сакам да ставам и линукс .. дали има некој програм што може да среди тоа .. гледав на форумов ама не можам да го најдам тоа сега ...
зависно од тоа каков линукс сакаш да користиш, има некои кои не мора да се бутираат. можеш и да искористиш виртуелна машина, ако немаш искуство со овој вид на оперативни системи :smir:

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Ме интересира тоа како да го направам имаше некој програм и посебно отворена тема мислам дека имаше за тоа ...

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
На форумот имаше отворено дискусија за тоа... леле како не можам да го најдам сега.. ајде можеби некој друг знае програм преку кој може да се инсталираат и подигаат два виндоуса ..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
На форумот имаше отворено дискусија за тоа... леле како не можам да го најдам сега.. ајде можеби некој друг знае програм преку кој може да се инсталираат и подигаат два виндоуса ..
Провери

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
немаш кодеци :pos2:
И сеа по опширно...?

Некој преводи на мекедонски ми ги дава, некој не...значи му фалат фондови, може да се стават некако или џабе се обидуем?

T

Tetro

Гостин
И сеа по опширно...?

Некој преводи на мекедонски ми ги дава, некој не...значи му фалат фондови, може да се стават некако или џабе се обидуем?
:tapp: можда не забележа дека има вакво :)pos2:)

ај ќе ти кажам, појасно ќе ми беше да ми кажеше каков модел ти е ДВД плеерот? значи која марка и која серија?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Како требаше да се подесат микрофон/звучници опциите за се што слушам на компјутерот(пр. на радио во Винамп) преку Sound Recorder да ми го снима во компјутер?

Знам го имаше некаде на темава претходно, ама неможам да се сетам...
Ти го бараш Stereo Mix. Штиклирај го и подеси си јачина па пробај, види како ќе ти искочи.

Има начин да ги зачувам без да отварам мозила,зашто не сака да се пушти ?
Кога ќе правиш Uninstall, ќе те праша дали да ги избрише приватните податоци, ти нема да го селектираш тоа. Пример, тука е штиклирано, ти немој.

И сеа по опширно...?

Имаш некој стар/чкарт dvd-player кој не нема кирилична поддршка, затоа само латиница ти пушта убаво.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
:tapp: можда не забележа дека има вакво :)pos2:)

ај ќе ти кажам, појасно ќе ми беше да ми кажеше каков модел ти е ДВД плеерот? значи која марка и која серија?

Philips HTS 3154

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
Дали постои нешто како Free Rapidshare Accaunt или милионте линкови се bull-shit?!?

Kajgana Shop

На врв Bottom