Помош, софтверски проблеми и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Go imam trojan hunter sega go pustiv najde 6 trojanci i antimalware i toj najde i doctor spyware najde mn trojanci!dali mozam nekako da go vratam systemov so nekoj program ili nesto ako ne pak format i to e to!
Ако користиш Windows 7 или Vista, преку бутабилно цеде можеш да направиш System Restore.

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Исто е пак ама ова првпат ми се случува, и од касперски имам инаку фајрвал уклучен ама и порано ми било супер сеа нешто заебано е. дали е до вин7 нешто ама незнам сварно. иде све по стране топ значи а са спуштање иде по 30 кб/с и седи 1.3 мб да речемо спуштено и не иде ништо после седи у место. незнам што е сварно прв пат вака пробав и да исклучам фајрвал на касперски и пак исто. решение друго ?
Касперски е ... ТО е едната можност ... Друга можност е ако си на вифи да ти праи проблем драјверот од вифито ... Така да драјвер за вифи и смени го касперски .

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Може ли некој да најде драјвер за чипсетот на матичната. името на матичната е Foxconn 915 Series.

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Vaka decki. Iam eden problem. Go downloadirav Windows Live messenger 2009. Go instalirav.Ne mozam da se logiram so mojot hotmail, ID.Mozam da se logiram samo so mojot live iD. Barav na internet nikade ne mozev da najdam nekvkvo resenie za ova.Pa ako moze nekoj ovdeka, ako znae sto e problemot neka mi pisi. pozdrav i blgodaram odnapred.:smir:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
238
Поени од реакции
4
Касперски е ... ТО е едната можност ... Друга можност е ако си на вифи да ти праи проблем драјверот од вифито ... Така да драјвер за вифи и смени го касперски .
Не џабе е е пробав и со тоа, до нетот е од кај нив имаат проблем, треба да го средат.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Еј момци шо е работава со мојот компјутер, не ми беше оклучен 2 дена и кога го оклучив ми се појави оваа(доле на сликата) и кога ке истече времето ми се исклучува компјутерот, се исклучи и вториот пат не може ништо да ми се оклучи и кога го вклучив третиот пат пак тоа, ми се побрка еве сега го оклучив и се среди ама се осекам дека пак ке ми излезе ова, до што може да е?? Дали е можно да е до вирусите ??

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Вирус е да во services.exe во system32 во таа ситуација најдобро форматирање или ако успееш со system restore

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Вирус е да во services.exe во system32 во таа ситуација најдобро форматирање или ако успееш со system restore
Го пуштив Анти вирусот да скенира, дали ке помогне ова?
А шо е ова програма, да ја симнам и што да правам со неа бидејки не го прочитав текстот во темата на ова програма.

Или пак ако бива со Spyware Doctor да доунлоадирам ??

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
А шо е ова програма, да ја симнам и што да правам со неа бидејки не го прочитав текстот во темата на ова програма.

Aко можеш спушти Spybot Search & Destroy, update-увај го, иди скен, коа ке ги најде вирусите, избриши ги и би требало да е ок, ако не средиш со твојот антивирус, пробај со ова. Ако не помогне, мораш систем ристор. Не е програма, оди Start > All Programs > Accessories > System Tools > System Restore, и напраи..Или, на крај краева, оди еден формат, и за памет, следен пут инсталирај подобар антивирус и фајрвол, јас ти го препорачувам NOD32. Еден од најдобрите.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238

не е програма бе тоа е функција за враќање на компјутерот неколку дена наназад...Start>All Program>Accessories>System Tools>System Restore:toe:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Aко можеш спушти Spybot Search & Destroy, update-увај го, иди скен, коа ке ги најде вирусите, избриши ги и би требало да е ок, ако не средиш со твојот антивирус, пробај со ова. Ако не помогне, мораш систем ристор. Не е програма, оди Start > All Programs > Accessories > System Tools > System Restore, и напраи..Или, на крај краева, оди еден формат, и за памет, следен пут инсталирај подобар антивирус и фајрвол, јас ти го препорачувам NOD32. Еден од најдобрите.
Па нод32 ми скенире првиот пат најде 1 вирус на почетните 20% а сега на 35% не најде, што е работата. ..
Инаку со ова што викате вие, кога ке одам System Restore и што да направам после? Не ми е јасно, дали има нешто за правење или така само да отидам ...

Инаку после ке пробам затоа прашувам сега ...

Kajgana Shop

На врв Bottom