- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
GeForce 7200 GS 256 mbЗнае ли некој што графички имаат компјутерите во школото? му ставив на мојот Windows XP па сега графичка неможам да најдам:haha:
GeForce 7200 GS 256 mbЗнае ли некој што графички имаат компјутерите во школото? му ставив на мојот Windows XP па сега графичка неможам да најдам:haha:
Сигурен си? си пробал?:smir:GeForce 7200 GS 256 mb
Па да ако добро се секавам :raz: Пред 5-6 месеца ја монтиравме кај братучед ми. :wink:Сигурен си? си пробал?:smir:
Ми даде идеа :haha::haha::haha:Фала многу:back:Па да ако добро се секавам :raz: Пред 5-6 месеца ја монтиравме кај братучед ми. :wink:
Start > Run > пиши dxdiag овде > OK > Оди во Display таб-от, и под "Name" ке видиш што графичка има компјутерот.Знае ли некој што графички имаат компјутерите во школото? му ставив на мојот Windows XP па сега графичка неможам да најдам:haha:
Што прајме сега после јавното признание ако администрацијата на форумот биде приморана да ги даде твоите податоци?:pos2:Па да ако добро се секавам :raz: Пред 5-6 месеца ја монтиравме кај братучед ми. :wink:
Море бе.. кој ти е класен??? Пробај преку Everest, таму би требало да ти ја покаже.Знае ли некој што графички имаат компјутерите во школото? му ставив на мојот Windows XP па сега графичка неможам да најдам:haha:
Пробав не бива со Еверест, ама сепак фала на сите ќе ја средам во ПонеделникМоре бе.. кој ти е класен??? Пробај преку Everest, таму би требало да ти ја покаже.
крадеш компјутери од школо...Пробав не бива со Еверест, ама сепак фала на сите ќе ја средам во Понеделник![]()
как бе ќе открадеш цело кукиште:haha::haha::haha: Нема веза вчера на пракса немаше што да правам и инсалирав XP тоа е ако крадев ќе си кажев си земав нема што да криемекрадеш компјутери од школо...![]()
епа не може да најде графичка зш назад кабелот е ставено у интегрираната графичка извади од таму и стави доле у графичката симни драјвери за nvidia 7 series..и ќе биде...ете од тука симникак бе ќе открадеш цело кукиште:haha::haha::haha: Нема веза вчера на пракса немаше што да правам и инсалирав XP тоа е ако крадев ќе си кажев си земав нема што да криеме![]()
Не сум баш стручна ама го имав истиов проблем и никако неможев да го решам, па мораше формат да се направи. Се работи најверојатно за некој опасен вирус. Сними се што ти треба по цедиња и формат. :smir:Пак јас. Пошто се пофалив дека ми влегоа некои ствари и се расфрлаа по диск, сега се случува нешто друго. Кога сурфам или не сурфам (само браузерот да е отворен), на минута, две се отвора нов прозор од ФФ или ИЕ (зависи што е отворено во моментот од корисникот) и во него 6-7 јазичиња истовремено со разни адреси (најчесто адклик и слични). Првата од нив е секогаш иста
http://67.201.36.16/nolink.html
Пробав со повеќе антивируси, антималвери, специјализирани алатки (тренд микро пццилин, битдефендер, нортон антивирус, ад-аваре, спубот С-Д, Смитфрауд, Виндогоне, Вундофикс...), најдоа доста црви, тројанци, но ова сеуште се случува. Ова се почна со она со кодек за новиот филм.
Па дали некој знае како да се справам со ова без да правам преинсталација (полесно, ама ако некој имал некое вакво искуство) или да го преинсталирам ОС-от (посигурно ама ќе се здробам од подесување после тоа)?
Да напоменам,мислев дека се работи за Vundo тројанецот, но сега и не сум веќе сигурен, можда спуштил уште нешто на пц-то, не знам-оно најверојатно спуштил ама што и како да го тргнам, појма немам.
Ќе заборавев, сејфмод на windows-от не функционира, најверојатно ради инфекцијата.
Не сум баш стручна ама го имав истиов проблем и никако неможев да го решам, па мораше формат да се направи. Се работи најверојатно за некој опасен вирус. Сними се што ти треба по цедиња и формат. :smir: