Помош, софтверски проблеми и совети

H

HoT IcE

Гостин
па тоа е само стерео со еден кабел, после треба опција во појачалот да активираш, upmix, 5.1 да праве од стерео сигнал.
ако сакаш прав 5.1 за филмови треба со оптички кабел, ако имаш излез на пц, да го врзеш сo рисиверот/појачалото/DVD плеер..
Квантна физика ко да ми зборуваш брат искрено..Може слика да ми покажеш каков кабел треба да купам?

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Квантна физика ко да ми зборуваш брат искрено..Може слика да ми покажеш каков кабел треба да купам?
ај ти сликај прво појачали одпозади или кажи што модел е.

digital optical in / spdif

hs_spdif_091.jpg

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ај малку помош. Имам проблем со .NET 4.5. Ми јавува проблем при инсталација на програма (и тоа легална :)), пребувам реинсталација и тоа не ми дава. Тоа Repair Tool што е не се симнува. Помош да не има некој начин да се среди со регистри или слично?

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
да не ти е наместено Update Disable од windowsot ?
Јас на 10 ката кога ми беше наместено Disable Updates неможев да инсталирам никаква NET Framework ....и го наместив Auto Upadate само колку да се Downloadira и кога ке почне со инсталирање го исклучив интернетот од модемот/рутерот се додека не се доинсталира и рестартира па го наместив па дисабле абдејтот и го уклучив нетот

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Могуќе е овој новиот апдејт на нвидиа, да ми сјебе играње игри? Почна ептен некако да кочи.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Protip: Не правете апдејт на Adobe програмиве (Photoshop, InDesign, Illustrator итн.) може да ви се заебе линценцата, да не може ни да се uninstall после па треба да симнувате дополнителни алатки, рестарти чуда... И не мешајте верзии 2014/2015/cs6 и сл.

Член од
6 јуни 2014
Мислења
295
Поени од реакции
64
Преинстaлирaв Win XP professional (SP 3)нa пoстaр ПЦ. Имaм прoблем сo глaсoт. Инстaлирaв и дрaјвери и се и пaк ништo. Дo штo мoжи дa биде?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Каков проблем?
Па нема звук најверојатно. @Nukeproof Треба да се проба со други звучници, да се види дали се добро приклучени во зеленото, да се види дали има некој прашалник во device manager, да се види да не се mute, да се прочепка таму у control panel sound нешо default device а у...

Член од
6 јуни 2014
Мислења
295
Поени од реакции
64
Па нема звук најверојатно. @Nukeproof Треба да се проба со други звучници, да се види дали се добро приклучени во зеленото, да се види дали има некој прашалник во device manager, да се види да не се mute, да се прочепка таму у control panel sound нешо default device а у...
Вo device manager се сo "!". Вo control panel не препoзнaвa ништo, зa дa нaместaм нa default. Звучниците се вo ред и прaвилнo се уклучени.

Член од
6 јуни 2014
Мислења
295
Поени од реакции
64
Вo device manager се сo "!". Вo control panel не препoзнaвa ништo, зa дa нaместaм нa default. Звучниците се вo ред и прaвилнo се уклучени.

Член од
6 јуни 2014
Мислења
295
Поени од реакции
64

Kajgana Shop

На врв Bottom